Auteur Topic: Wintone/Display  (gelezen 4018 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

dannyplomp

  • Gast
Wintone/Display
« Gepost op: 10 juni 2003, 14:26:03 »
Hallo iedereen,
Ik heb een vraag,
Ik heb alles correct via de handleiding van de wintone/Display gedaan
alleen als een brandweerwagen vertrekt zie ik de code wel bij wintone maar niet bij display  :? kan iemand mij soms helpen met wat ik waarschijnlijk fout gedaan kan hebben???


Groet,

Danny

Offline Johan Beck

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 15956
  • Scheveningen
    • Frequentiedatabase
Re: Wintone/Display
« Reactie #1 Gepost op: 10 juni 2003, 17:02:24 »
Heb je de Landinstellingen in je Configuratiescherm wel aangepast?
Datum; dd-MM-jj
Tijd; UU:mm:ss

dannyplomp

  • Gast
Re: Wintone/Display
« Reactie #2 Gepost op: 12 juni 2003, 17:24:52 »
dit bericht was een foutje

dannyplomp

  • Gast
Re: Wintone/Display
« Reactie #3 Gepost op: 12 juni 2003, 18:26:31 »
Citaat van: "Johan Beck"
Heb je de Landinstellingen in je Configuratiescherm wel aangepast?
Datum; dd-MM-jj
Tijd; UU:mm:ss

ja, volgens mij is dat het probleem alleen weet het niet zeker,
ik heb al rondgekeken, maar ik kon de instellingen daarvoor ookal niet vinden ik xp.
als u contact met mij wilt opnemen : d.plomp@hccnet.nl


Groet,

Danny

Offline Johan Beck

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 15956
  • Scheveningen
    • Frequentiedatabase
Re: Wintone/Display
« Reactie #4 Gepost op: 12 juni 2003, 23:11:20 »
Instelllingen
Configuratiescherm
Tabblad Landinstellingen
Klik op Aanpassen
En zie daar de tabbladen Tijd en Datum

dannyplomp

  • Gast
Re: Wintone/Display
« Reactie #5 Gepost op: 15 juni 2003, 20:16:23 »
Citaat van: "Johan Beck"
Instelllingen
Configuratiescherm
Tabblad Landinstellingen
Klik op Aanpassen
En zie daar de tabbladen Tijd en Datum

aha, dit was dus de boosdoener  :oops:
ik zal hem waarschijnijk overgeslagen hebben omdat ik het niet kon vinden

Danny

Offline Johan Beck

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 15956
  • Scheveningen
    • Frequentiedatabase
Re: Wintone/Display
« Reactie #6 Gepost op: 15 juni 2003, 22:50:03 »
En zo zitten wel meer dingen die in W98 heel simpel te vinden waren verstopt in XP. Nog even een tip. Display schijnt niet te werken in de UK versie van XP. Daar hebben al diverse mensen mee lopen stoeien.

Offline Bart

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 272
Re: Wintone/Display
« Reactie #7 Gepost op: 16 juni 2003, 20:14:30 »
Citaat van: "Johan Beck"
En zo zitten wel meer dingen die in W98 heel simpel te vinden waren verstopt in XP. Nog even een tip. Display schijnt niet te werken in de UK versie van XP. Daar hebben al diverse mensen mee lopen stoeien.

Inderdaad  :wink:

Groetjes,

Bart
Great day to carry 45 pounds of gear up and down 10 flights of stairs.

dannyplomp

  • Gast
Re: Wintone/Display
« Reactie #8 Gepost op: 20 juni 2003, 16:31:07 »
Citaat van: "Bart"
Citaat van: "Johan Beck"
En zo zitten wel meer dingen die in W98 heel simpel te vinden waren verstopt in XP. Nog even een tip. Display schijnt niet te werken in de UK versie van XP. Daar hebben al diverse mensen mee lopen stoeien.

Inderdaad  :wink:

Groetjes,

Bart

Nou, bij mij werkt ie gewoon hoor , alleen die installatie file was volgens mij gaar :?
omdat hij er volgens mij 30 min over deed om die instalatie file te laden

Danny

Offline Bart

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 272
Re: Wintone/Display
« Reactie #9 Gepost op: 20 juni 2003, 22:31:39 »
Euh heb jij een Windows XP UK met een werkende Display??? Da's interessant, dan ben je nl. de eerste bij wie het werkt!!

Bart
Great day to carry 45 pounds of gear up and down 10 flights of stairs.