Auteur Topic: Opnemen met AOR AR-DV1 lastig  (gelezen 292 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline testerr

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 395
Opnemen met AOR AR-DV1 lastig
« Gepost op: 22 februari 2021, 19:12:27 »
Het opnemen (rode stip) met de AOR AR-DV1 geeft problemen. De 'R' op het scherm blijft heel lang knipperen, maar er gebeurt verder niks. Net de nieuwe software binnengehaald, maar het probleem is niet opgelost..

Offline Robert

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 276
Re: Opnemen met AOR AR-DV1 lastig
« Reactie #1 Gepost op: 22 februari 2021, 19:26:53 »
Misschien SD kaart opnieuw formatteren?

Zou dan wel eerst even een kopietje maken.

Offline testerr

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 395
Re: Opnemen met AOR AR-DV1 lastig
« Reactie #2 Gepost op: 23 februari 2021, 11:22:06 »
Misschien SD kaart opnieuw formatteren?

Zou dan wel eerst even een kopietje maken.

Nee, helpt niet. En een andere SD-kaart ook niet..

Offline Robert

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 276
Re: Opnemen met AOR AR-DV1 lastig
« Reactie #3 Gepost op: 23 februari 2021, 11:55:53 »
Een system reset of een full reset dan?
Verder zou ik het dan ook niet weten.

Offline 5Kmaniak

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 23
Re: Opnemen met AOR AR-DV1 lastig
« Reactie #4 Gepost op: 2 maart 2021, 10:56:20 »
Tester, kijk even of de wav file met een heleboel nullen ervoor op je kaartje staat, staat die er niet op dan neemt hij niets op,

Grtz John

Offline testerr

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 395
Re: Opnemen met AOR AR-DV1 lastig
« Reactie #5 Gepost op: 2 maart 2021, 12:11:16 »
Tester, kijk even of de wav file met een heleboel nullen ervoor op je kaartje staat, staat die er niet op dan neemt hij niets op,

Grtz John

John, dat is niet het geval. Desondanks lukt het niet. Ik zal enkele nieuwe SD-cards aanschaffen, mss dat opnemen dan wel werkt.