Auteur Topic: Scanner online gezet als test, gaarne uitproberen  (gelezen 5443 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline ebknoppert

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 126
Scanner online gezet als test, gaarne uitproberen
« Gepost op: 19 september 2013, 12:16:36 »
Ik heb via teamviewer (8) een meeting ingesteld.
Hierbij kun je mijn scanner zien en luisteren.

Voor teamviewer heb je deze natuurlijk nodig.
Je kunt deze (meeting)versie pakken:
http://download.teamviewer.com/download/TeamViewerQJ_nl.exe

Wanneer je de uitgebreide variant gebruikt kies dan voor de meeting tab.

De meeting code voor nu is:
m76-720-092

wachtwoord:
meeting

Het is nu een beetje rustig maar 161.600 is bij ons een sluis (utrecht)

Offline ebknoppert

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 126
Re: Scanner online gezet als test, gaarne uitproberen
« Reactie #1 Gepost op: 19 september 2013, 13:18:21 »
Je kunt er ook met flash naar luisteren.

https://go.teamviewer.com/v8/flash.aspx?tid=m76720092&lng=en

Geluid is niet altijd geweldig..

Offline Sigint

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 364
  • COMSPEC
Re: Scanner online gezet als test, gaarne uitproberen
« Reactie #2 Gepost op: 19 september 2013, 13:18:29 »
Het werkt.!  8)
Bye.
Sigint
"Monitoring till 6.0 Ghz."

Offline ebknoppert

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 126
Re: Scanner online gezet als test, gaarne uitproberen
« Reactie #3 Gepost op: 19 september 2013, 17:35:44 »
Zal hem vanavond nog online laten, werkt wel leuk.. zolang je via het programma meekijkt, flash werkt wat minder goed vind ik.
Daarna gaat hij weer uit.

De zwakkere signalen gaan ook niet echt geweldig over de lijn, teamviewer comprimeert het geluid nogal sterk.
De betere signalen gan wel goed, 161.600 en 145.625 gaan goed.

Offline Simonn

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 696
Re: Scanner online gezet als test, gaarne uitproberen
« Reactie #4 Gepost op: 19 september 2013, 18:28:33 »
Heb dat zelf opgelost door een heel simpel ShoutCast-servertje op te zetten. Hele familie luistert mee met de scanner op de zaak :-)

Offline ebknoppert

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 126
Re: Scanner online gezet als test, gaarne uitproberen
« Reactie #5 Gepost op: 19 september 2013, 19:08:04 »
Dat vereist waarschijnlijk openzetten van de uitgaande poort denk ik.
Teamviewer en Skype werken met een eigen server waardoor de client dat niet hoeft in te stellen.
Hoe zit dat met SC?
En ws ook geen camera of wel?

Offline Simonn

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 696
Re: Scanner online gezet als test, gaarne uitproberen
« Reactie #6 Gepost op: 19 september 2013, 20:14:05 »
Ja, je moet inderdaad even een poort los gooien. Nee, een webcam zit er inderdaad niet in, ik heb er alleen zelf geen behoefte aan, vandaar ;)

Offline ebknoppert

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 126
Re: Scanner online gezet als test, gaarne uitproberen
« Reactie #7 Gepost op: 19 september 2013, 21:02:45 »
Ik wou net naakt gaan :)

Offline Simonn

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 696
Re: Scanner online gezet als test, gaarne uitproberen
« Reactie #8 Gepost op: 19 september 2013, 22:19:52 »
Oh, sorry, ging het hier over body scanners? Ik dacht dat we het over radioscanners hadden. Vergissing  ;D

exLid057

  • Gast
Re: Scanner online gezet als test, gaarne uitproberen
« Reactie #9 Gepost op: 25 september 2013, 14:29:05 »
Ik heb via teamviewer (8) een meeting ingesteld.
Hierbij kun je mijn scanner zien en luisteren.

Voor teamviewer heb je deze natuurlijk nodig.
Je kunt deze (meeting)versie pakken:
http://download.teamviewer.com/download/TeamViewerQJ_nl.exe

Wanneer je de uitgebreide variant gebruikt kies dan voor de meeting tab.

De meeting code voor nu is:
m76-720-092

wachtwoord:
meeting

Het is nu een beetje rustig maar 161.600 is bij ons een sluis (utrecht)

Je moet je wel aan de voorwaarde houden van dit progama  ;) je kan geblokt worden

Offline ebknoppert

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 126
Re: Scanner online gezet als test, gaarne uitproberen
« Reactie #10 Gepost op: 25 september 2013, 16:39:02 »
Wat zou in dit geval het probleem zijn dan?

exLid057

  • Gast
Re: Scanner online gezet als test, gaarne uitproberen
« Reactie #11 Gepost op: 25 september 2013, 18:13:14 »
Wat zou in dit geval het probleem zijn dan?

niet voor commerciŽle doeleinden gebruiken

Offline Discriminator

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 4303
  • Rene - Rotterdam
    • https://www.discriminator.nl
Re: Scanner online gezet als test, gaarne uitproberen
« Reactie #12 Gepost op: 25 september 2013, 18:22:04 »
niet voor commerciŽle doeleinden gebruiken

Dat gebeurt toch ook niet hier?  :o

Offline ebknoppert

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 126
Re: Scanner online gezet als test, gaarne uitproberen
« Reactie #13 Gepost op: 25 september 2013, 19:20:18 »
+ je gaat ervanuit dat ik geen licentie heb..
Of zie je nog meer dan ik kwa gebruik? :)

Offline jomaco

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 199
Re: Scanner online gezet als test, gaarne uitproberen
« Reactie #14 Gepost op: 23 oktober 2013, 22:55:10 »
Ligt eraan welke scanner dat je hebt...
Met een Uniden is het makkelijker om ProScan te gebruiken, audio via website, audio via gratis ProScan Cleint.
Via de client ook gelijk mogelijkheid om uitlezing van scanner online te zetten, geluid opnemen etc.etc. zie proscan.org