Auteur Topic: 5TVO generator werkt niet  (gelezen 4069 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline ScanMe

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 422
5TVO generator werkt niet
« Gepost op: 6 mei 2004, 19:22:28 »
Bij mij werkt de  vandaag gedownloade 5toongenerator die ik van brandweer joost heb niet.

Ik snap de werking wel, alleen als ik de regio-code heb ingevoerd en de voertuig/alarmeringscode en ik druk op [ENTER] dan staat er

R of  -  invoer regiocode
N of  + invoer roepnummer of alarmeringscode
T of   *  geef tooncode
 ----

E sluit programma

Dus ik druk T maar er gebeurt niets!

Groetjes,

Joris

P.S.

Ik heb ergens gelezen dat het via je interne speaker gaat, die doet het wel want als ik met mij ouwe 56k-modempie inbel krijg ik gewoon geluid uit de interne speaker dus daar kan het niet aan liggen.
Misschien omdat ik Windows XP heb?

Offline Fr33k0ut

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 68
    • http://home.hccnet.nl/fr33k0ut
Re: 5TVO generator werkt niet
« Reactie #1 Gepost op: 6 mei 2004, 22:38:58 »
Citaat van: "ScanMe"
Ik heb ergens gelezen dat het via je interne speaker gaat, die doet het wel want als ik met mij ouwe 56k-modempie inbel krijg ik gewoon geluid uit de interne speaker dus daar kan het niet aan liggen.
Misschien omdat ik Windows XP heb?

Weet je zeker dat het de interne speaker is die je hoort? Ik dacht dat dat geluid kwam van een buzzer die op je modemkaart zit. Als ik het hoofdvolume verander in volumeregeling dan hoor ik altijd een piep door de interne speaker, misschien kan je daarop testen en staat de interne speaker daar uitgevinkt.

Mzzl.
9000xlt (m\'n basis)- R10 (m\'n breedband)- Q7E (m\'n transceiver)
Pro 27 (m\'n eerste)- Model 40 (m\'n scoutje)- JP v6.8 (m\'n p2000 rx\'er)

Offline ScanMe

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 422
Re: 5TVO generator werkt niet
« Reactie #2 Gepost op: 7 mei 2004, 09:13:51 »
Sorry ik ben geen ing. B.C. in alle Windows zoals Freeks vader. :wink:

Wil je me dit ff uitleggen hoe ik dat moet doen??

groetjes,

Joris :D

Offline Fr33k0ut

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 68
    • http://home.hccnet.nl/fr33k0ut
Re: 5TVO generator werkt niet
« Reactie #3 Gepost op: 7 mei 2004, 20:48:22 »
Citaat van: "ScanMe"
Sorry ik ben geen ing. B.C. in alle Windows zoals Freeks vader. :wink:

Wil je me dit ff uitleggen hoe ik dat moet doen??

groetjes,

Joris :D

Ben wel ing. maar niet in windows  :wink:

Als ik bij mij m'n volumeregeling open (dat luidsprekertje rechts bij de klok) en ik verander het hoofdvolume (het schuifje hoger of lager zetten) en ik laat hem los dan klinkt er uit m'n interne luidspreker een piep, dan kan je misschien testen of de interne luidspreker het doet (een oud dos spelletje wil hem ook wel laten spelen).

Als hij het dan niet doet dan kan je kijken of in volumeregeling onder pc-luidpreker deze niet uitgevinkt staat. Nog niets? Dan kijken of ie überhaupt (goed) is aangesloten op je moederbord. Nog steeds niets? Even kijken of ie met windows is geinstalleerd (configuratiescherm-Systeem-Hardware-Apparaatbeheer en dan onder het kopje systeemapparaten-systeemluidspreker met als i/o adres 61).

Hopelijk heb je er wat aan.

Mzzl.
9000xlt (m\'n basis)- R10 (m\'n breedband)- Q7E (m\'n transceiver)
Pro 27 (m\'n eerste)- Model 40 (m\'n scoutje)- JP v6.8 (m\'n p2000 rx\'er)

Offline ScanMe

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 422
Re: 5TVO generator werkt niet
« Reactie #4 Gepost op: 8 mei 2004, 09:40:38 »
Citaat van: "Fr33k0ut"
Citaat van: "ScanMe"
Sorry ik ben geen ing. B.C. in alle Windows zoals Freeks vader. :wink:

Wil je me dit ff uitleggen hoe ik dat moet doen??

groetjes,

Joris :D

Ben wel ing. maar niet in windows  :wink:

Als ik bij mij m'n volumeregeling open (dat luidsprekertje rechts bij de klok) en ik verander het hoofdvolume (het schuifje hoger of lager zetten) en ik laat hem los dan klinkt er uit m'n interne luidspreker een piep,

Maar dat geluid komt gewoon uit de luidspreker uit mij beeldscherm (FP745A). Dat is toch niet mij interne speaker??

groetjes,

Joris

Offline Fr33k0ut

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 68
    • http://home.hccnet.nl/fr33k0ut
Re: 5TVO generator werkt niet
« Reactie #5 Gepost op: 8 mei 2004, 19:20:42 »
Er stond ook "bij mij", hoe dat bij andere zit wist ik ook niet zeker. Hij piept ook uit je interne speaker als je je pc opstart dus dan kan je het ook checken.

Mzzl.
9000xlt (m\'n basis)- R10 (m\'n breedband)- Q7E (m\'n transceiver)
Pro 27 (m\'n eerste)- Model 40 (m\'n scoutje)- JP v6.8 (m\'n p2000 rx\'er)

Offline ScanMe

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 422
Re: 5TVO generator werkt niet
« Reactie #6 Gepost op: 9 mei 2004, 20:47:31 »
Ga ik proberen je hoort nog van me!

(Ik ga namelijk niet nu me computer opnieuw opstarten!)

groetjes,

Joris