Auteur Topic: Slyser installeren voor gebruik Flexbox Gold  (gelezen 1261 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline mt186450

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 19
Slyser installeren voor gebruik Flexbox Gold
« Gepost op: 16 juli 2009, 19:48:55 »
Hallo  iedereen  ,

  Ik  ben  nieuw  op  dit  forum  ;  Mijn  vraag  is  wanneer  ik  de  laatste  versie  van  pdw  heb  geinstalleerd  en  volledig  heb  uitgepakt  en  slyser  wil  installeren  krijg  ik  als  antwoord  dat  hij  slyser  niet  vind  ,  wat  moet  ik  hiervoor  doen  ?!
  Ik  heb  gebruik  een  laptop  zonder  seriele  poort  ,  kan  men  via  een  usbpoort  met  een  seriele  convector  ook  met  het  programma  verbinding  maken  met  pdw  ?!
  Bij  de  compoorten  vindt  ik  nergens  poort  1  bij  de  seriele  convector  rs 232  .
  Graag  meer  informatie  hieromtrent  en  bedankt  met  vriendelijke  groetjes  ;

Offline Discriminator

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 4318
  • Rene - Rotterdam
    • https://www.discriminator.nl
Re: Slyser installeren voor gebruik Flexbox Gold
« Reactie #1 Gepost op: 16 juli 2009, 20:19:18 »
Citaat van: "mt186450"
Ik  heb  gebruik  een  laptop  zonder  seriele  poort  ,  kan  men  via  een  usbpoort  met  een  seriele  convector  ook  met  het  programma  verbinding  maken  met  pdw  ?!

Helaas, dat werkt niet. Zie http://www.discriminator.nl/faq/ - Interfaces, vraag  4

Offline mt186450

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 19
Re: Slyser installeren voor gebruik Flexbox Gold
« Reactie #2 Gepost op: 17 juli 2009, 08:32:18 »
Dus  als  ik  een  oudere  computer  koop  met  seiele  poort  dan  werkt  het  programma  PDW  wel  !?

  Bedankt  voor  u  snelle  reactie  .

  Groetjes  .

Offline Discriminator

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 4318
  • Rene - Rotterdam
    • https://www.discriminator.nl
Re: Slyser installeren voor gebruik Flexbox Gold
« Reactie #3 Gepost op: 17 juli 2009, 08:37:08 »
Citaat van: "mt186450"
Dus  als  ik  een  oudere  computer  koop  met  seiele  poort  dan  werkt  het  programma  PDW  wel  !?

Wat denk je zelf? Er staat: 'Je zult dus op zoek moeten naar een (oudere) PC die wel een seri ėle poort heeft.'