Auteur Topic: Wacars 0.7 problemen  (gelezen 2308 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

ASK-23

  • Gast
Wacars 0.7 problemen
« Gepost op: 28 januari 2004, 19:24:01 »
probeer al 2 jaar wacars te laten werken op mijn computer,
maar te vergeefs.

mijn scanner is een Com 213 Jetscan, mijn computer is een Pent 4 ( omgebouwd )..
Ik instaleer het programma normaal ( zoals beschreven ), vervolgens sluit ik mijn scanner aan mijn computer aan.. ( 131.725 - 136.900 - of 131.525 )
het enige wat ik krijg te zien is bij CPU load een klein streepje groen.
bij signal strenght NIETS.. voor de rest blijft mijn scherm leeg.
ik hoor mijn scanner wel steeds piepen, maar mijn scherm blijft gewoon leeg..

Wie kan mij hier mee helpen ??
m.v.g.   Dennie

wytsepyt

  • Gast
Re: Wacars 0.7 problemen
« Reactie #1 Gepost op: 28 januari 2004, 20:01:26 »
Eerst dit ff lezen:
forum/viewtopic.php?t=413

En nog even dit: Scanner vast laten staan op 131.7250, werkt veel beter...

De reg. van Airnav kun je mij tzt wel ff vragen (via e-mail )

KouweAPENSTAARTJEchelloPUNTnl

CLAUS

  • Gast
Re: Wacars 0.7 problemen
« Reactie #2 Gepost op: 26 maart 2006, 10:45:27 »
MAAK EENS GEBRUIK VAN DE MICROFOON INGANG VAN JE GELUIDS KAART EN
ER ZIT TOCH OOK EEN INSTELLING OP DE GELUIDSKAART.

Offline Johan Beck

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 16252
  • Scheveningen
    • Frequentiedatabase
Re: Wacars 0.7 problemen
« Reactie #3 Gepost op: 26 maart 2006, 10:56:58 »
Je Caps Lock mag uit staan hoor. Hoofdletters komt zo schreeuwend over.