Auteur Topic: Toevoeging voor mensen die PDW draaien  (gelezen 32306 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline SVDMLVO

  • Nieuw Lid
  • *
  • Berichten: 9
Re: Toevoeging voor mensen die PDW draaien
« Reactie #30 Gepost op: 17 december 2021, 15:32:05 »
is het toevallig mogelijk om iedere capcode's die in de e-mail reader komen een eigen geluid te geven? Ik wil bijvoorbeeld voor Prio 1 en Prio 2 een verschillend geluid om ze te onderschijden.

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 2055
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Toevoeging voor mensen die PDW draaien
« Reactie #31 Gepost op: 17 december 2021, 16:01:26 »
De reader leest en projecteert alleen email.
De decodering zit in PDW (welke het als email naar de reader stuurt).

Dit kun je via het PDW filter doen.
In PDW kun je geluiden per CAP-code koppelen.
Dit gaat middels de filter functie.
Dan kun je ook geluiden koppelen aan woorden, bijv. Brand, Ongeval, Plaatsnaam etc.
Hoef geen tig CAP-codes in te kloppen.

Offline MCS2000

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 185
Re: Toevoeging voor mensen die PDW draaien
« Reactie #32 Gepost op: 17 december 2021, 22:50:05 »
Wederom leuke ontwikkeling. Is het ook mogelijk om de melding uit te lijnen. Dus niet alles achter elkaar. meer met <br> mogelijkheden.


voorbeeld:
Capcode - Tijd - datum
de alarmering tekst
label
[Mod: te grote afbeelding verwijderd. Graag schalen naar 800 x 600]

Dat vind ik persoonlijk niet mooi, maar ik zal het in de volgende versie maken.
Groeten, Martijn

Offline MCS2000

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 185
Re: Toevoeging voor mensen die PDW draaien
« Reactie #33 Gepost op: 17 december 2021, 22:56:23 »
is het toevallig mogelijk om iedere capcode's die in de e-mail reader komen een eigen geluid te geven? Ik wil bijvoorbeeld voor Prio 1 en Prio 2 een verschillend geluid om ze te onderschijden.

Hier zit ik nog over te twijfelen.
Indien "P1", of "Prio1" of "P 1", of "Prio 1" , of "A1", of "spoed" in de tekst ander audio bestand afspelen.
In een kazerne heb je toch ook maar 1 alarmgeluid.... toch?
Of vergis ik mij?
Groeten, Martijn

Offline Bernt

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1787
Re: Toevoeging voor mensen die PDW draaien
« Reactie #34 Gepost op: 18 december 2021, 00:35:31 »
is het toevallig mogelijk om iedere capcode's die in de e-mail reader komen een eigen geluid te geven? Ik wil bijvoorbeeld voor Prio 1 en Prio 2 een verschillend geluid om ze te onderschijden.

Hier zit ik nog over te twijfelen.
Indien "P1", of "Prio1" of "P 1", of "Prio 1" , of "A1", of "spoed" in de tekst ander audio bestand afspelen.
In een kazerne heb je toch ook maar 1 alarmgeluid.... toch?
Of vergis ik mij?

Bij sommige beroepskazernes zit er wel verschil tussen prio 1 en 2 geluid.

Offline Rico.

  • Nieuw Lid
  • *
  • Berichten: 1
Re: Toevoeging voor mensen die PDW draaien
« Reactie #35 Gepost op: 19 december 2021, 20:10:08 »
Zou het mogelijk zijn dat er in de niuwe versie TTS komt?
Gr. Rico

Offline MCS2000

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 185
Re: Toevoeging voor mensen die PDW draaien
« Reactie #36 Gepost op: 19 december 2021, 20:30:17 »
Zou het mogelijk zijn dat er in de niuwe versie TTS komt?
Gr. Rico

Dat zou een mooie aanwinst zijn.
Vergt wel een hoop onderzoek en uitzoek werk als je het goed wil laten werken.
Groeten, Martijn

Offline Johan Beck

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 19735
  • Scheveningen
    • Frequentiedatabase
Re: Toevoeging voor mensen die PDW draaien
« Reactie #37 Gepost op: 24 december 2021, 08:22:13 »
Ik gebruik SSL en 465. Hier (KPN) zijn 25 en 2525 geblokkeerd.

Zo heb ik het ook staan en dat werkte altijd.
Alleen sinds kort ontvang ik vanuit PDW geen mail meer.
Bij een test krijg ik dan ook een foutmelding te zien.
Onderste regel laat zien; password required.

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 2055
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Toevoeging voor mensen die PDW draaien
« Reactie #38 Gepost op: 24 december 2021, 09:21:09 »
Johan, even je account gegevens goed checken.
Log even ergens in om je password te checken.
Kan alleen maar betekenen dat je gebruikersnaam of password niet goed is (misschien per ongeluk in PDW iets ingetyped).
Deze velden in PDW leeg maken, en opnieuw ingeven.
Rechts bij de errors zie je ook hoeveel email je verstuurd hebt, en het aantal fouten.

Offline Johan Beck

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 19735
  • Scheveningen
    • Frequentiedatabase
Re: Toevoeging voor mensen die PDW draaien
« Reactie #39 Gepost op: 24 december 2021, 09:37:31 »
Password is goed.
Alles opnieuw ingesteld en nog steeds niks.
SMTP Host is toch smtp.gmail.com?

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 2055
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Toevoeging voor mensen die PDW draaien
« Reactie #40 Gepost op: 24 december 2021, 09:51:33 »
Correct.
SSL Aanvinken.

Offline Johan Beck

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 19735
  • Scheveningen
    • Frequentiedatabase
Re: Toevoeging voor mensen die PDW draaien
« Reactie #41 Gepost op: 24 december 2021, 09:57:26 »
Dat staat ook allemaal goed.

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 2055
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Toevoeging voor mensen die PDW draaien
« Reactie #42 Gepost op: 24 december 2021, 10:10:55 »
Apart.
PDW Opnieuw installeren.
Of een plotseling geblokkeerde poort. Overstap op glasvezel?
Poort 25 / 2525 / 465 / 993 proberen.

Offline Johan Beck

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 19735
  • Scheveningen
    • Frequentiedatabase
Re: Toevoeging voor mensen die PDW draaien
« Reactie #43 Gepost op: 24 december 2021, 10:38:01 »
Enig idee wat ik te zien moet krijgen in het witte venster als ik een tets doe die Ok is?

Offline Tom(zulu10)

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1576
    • Capcodes P2000 Nederland / Brandweer-roepnummers
Re: Toevoeging voor mensen die PDW draaien
« Reactie #44 Gepost op: 24 december 2021, 10:46:24 »
Dit probleem heb ik ook en ik draai het met stunnel en ziggo poort 25 met het doorsturen met dit programma werkt prima maar met PDW een mail sturen werkt ook bij mij niet. Ook krijg ik met test het zelfde als Johan  password required.