Auteur Topic: Apollo software Jupiter Pro onder Windows 95?  (gelezen 2775 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline ScanWeb

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 199
Apollo software Jupiter Pro onder Windows 95?
« Gepost op: 29 april 2006, 21:44:31 »
Ik heb zojuist een antieke 486 laptop van Windows 95 voorzien, alsmede de software geinstalleerd voor programmeren van de Jupiter Pro.

Bij het opstarten van de software krijg ik een foutmelding: Unexpected Error.

Verder niets.

Heeft iemand deze software werkend gekregen onder Windows 95?

Zal ook eens een upgrade naar Windows 98 uitvoeren, maar of dat soepel draait op een 486, ik vrees met grote vreze.

mvg

Marcel

Offline amstaf3

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 39
Re: Apollo software Jupiter Pro onder Windows 95?
« Reactie #1 Gepost op: 1 mei 2006, 09:47:20 »
het draait wel alleen wat langzaamer  :):)

Offline Wopper

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 855
Re: Apollo software Jupiter Pro onder Windows 95?
« Reactie #2 Gepost op: 1 mei 2006, 09:53:34 »
Onder 98 draait het 100% gebruik het vaak zat.

Offline ScanWeb

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 199
Re: Apollo software Jupiter Pro onder Windows 95?
« Reactie #3 Gepost op: 1 mei 2006, 11:04:06 »
Citaat van: "Wopper"
Onder 98 draait het 100% gebruik het vaak zat.

Nou, mijn 486 lappie verrekt het om te upgraden naar Windows 98, heeft maar 8 MB ram en 16 MB is minimaal.

Daarom even een p1 laptop op de kop getikt voor 20 euries (80 MB Ram, 2 GB schijfje) en daar vanavond maar even mee experimenteren.

Als dat goed werkt, bouw ik de laptop plus apollo programmer in een koffertje, zo heb ik dat ook met de 486 laptop en de Ribbox gedaan.

mvg

Marcel

Gert Jan

  • Gast
Re: Apollo software Jupiter Pro onder Windows 95?
« Reactie #4 Gepost op: 1 mei 2006, 16:07:59 »
Citaat van: "Marcel Altena"
Als dat goed werkt, bouw ik de laptop plus apollo programmer in een koffertje, zo heb ik dat ook met de 486 laptop en de Ribbox gedaan.

Heb je daar wat foto's van misschien?

Offline ScanWeb

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 199
Re: Apollo software Jupiter Pro onder Windows 95?
« Reactie #5 Gepost op: 1 mei 2006, 19:41:41 »
Citaat van: "Gert Jan Faas"
Heb je daar wat foto's van misschien?

Zekers. Het is een standaard laptopkoffer, met een mogelijkheid tot aansluiten van netvoeding aan de buitenkant. Het bovendeksel kan je er afpakken.





Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is....

Mvg

Marcel

Gert Jan

  • Gast
Re: Apollo software Jupiter Pro onder Windows 95?
« Reactie #6 Gepost op: 1 mei 2006, 20:45:46 »
Ziet er prima uit!

Offline ScanWeb

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 199
Re: Apollo software Jupiter Pro onder Windows 95?
« Reactie #7 Gepost op: 1 mei 2006, 20:48:25 »
Citaat van: "Gert Jan Faas"
Ziet er prima uit!

Thanx!

De programmeerkabels voor de portofoons (GP300, MTS, GP3xx en MX)zitten in bubbeltjesenveloppen onder de laptop, daar is nog ca 10 cm ruimte.

De spanningskabel die aan de buitenkant ingeplugd wordt, gaat rechts naast de laptop.

mvg

Marcel

Offline pa5082

  • Nieuw Lid
  • *
  • Berichten: 5
    • http://www.pa5082.nl
Re: Apollo software Jupiter Pro onder Windows 95?
« Reactie #8 Gepost op: 23 juni 2006, 20:38:29 »
Citaat van: "Marcel Altena"
Ik heb zojuist een antieke 486 laptop van Windows 95 voorzien, alsmede de software geinstalleerd voor programmeren van de Jupiter Pro.

Bij het opstarten van de software krijg ik een foutmelding: Unexpected Error.

Verder niets.

Heeft iemand deze software werkend gekregen onder Windows 95?

Zal ook eens een upgrade naar Windows 98 uitvoeren, maar of dat soepel draait op een 486, ik vrees met grote vreze.

mvg

Marcel

hoi marcel.
gisteren mijn PU terug gekregen en daar mankeerde niets aan, maar kreeg hem op mijn laptops niet aan de gang.
mijn kleindochter heeft een p1 150mhz staan met win95 erop.
software geinstaleerd...PU eraan gehangen en gelijk werken.
                           groeten hans
diverse scanners en pdw in gebruik
intresse enkel West brabant