Ja, Is eigenlijk een volledige reset van je gebruikersgegevens, dus je favorites list, profiel terug naar standaard, avoids, etc, dus een zeer ingrijpende actie.
Reset User Settings wist alleen je instellengen maar behoudt je favorites list.
Altijd even je de Scanner lezen (read), profiel opslaan, Favorites list exporteren, etc.