Auteur Topic: 25 februari 2023 Elektronica Vlooienmarkt `t Harde  (gelezen 1446 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline Gotya

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 211
25 februari 2023 Elektronica Vlooienmarkt `t Harde
« Gepost op: 14 januari 2023, 13:07:51 »
Zaterdag 25 februari 2023 organiseert de afdeling Noord Oost Veluwe van de landelijke Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek (VERON) al weer voor de vijf en twintigste maal haar Elektronica Vlooienmarkt.
Deze wordt gehouden in de meer dan 1000 vierkante meter grote sporthal van MFC Aperloo waar ruim 220 meter aan kramen opgesteld zal staan.

Op deze gezellige Elektronica Vlooienmarkt worden nieuwe of gebruikte spullen aangeboden door standhouders uit Nederland,  Duitsland en BelgiŽ Er is een groot aanbod van spullen die op de een of andere manier met elektronica te maken hebben.

Voor de radio hobbyisten zijn er allerlei spullen te koop variŽrend van antennes, kabels, meetapparatuur en voedingen tot allerlei soorten transceivers, porto`s.
En natuurlijk wordt de zelf bouwende elektronica hobbyist niet vergeten door het grote aanbod van losse onderdelen en (sloop)apparaten. Zo zijn er voor de computer liefhebbers computers, laptops, componenten en accessoires verkrijgbaar.
Maar ook op het gebied van Arduino, raspberry pie,shield en accessoires is er voldoende te vinden en dat vaak voor zeer gunstige prijzen.
Ook zullen er allerlei soorten led verlichting , led strips, zaklantaarns, telefoonladers, gereedschap en vele andere zaken te koop aangeboden worden.

Dus mocht u op zoek zijn naar een moeilijk verkrijgbaar onderdeel, verzamelt u oude radioís, oude leger apparatuur, bent u een computeraar, of wat dan ook op het gebied van elektronica, kom dan zaterdag 25 februari 2023 naar deze gezellige Radiomarkt.

De markt wordt gehouden in het Multi Functioneel Centrum ďM.F.C Aperloo"   Stadsweg 27  't Harde.
De markt begint om 09.00 uur en duurt tot 15.00 uur en de entree bedraagt 4 Euro. Er is voldoende gratis parkeerruimte .

Voor het laatste nieuws en informatie : www.pi4nov.nl

Offline Gotya

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 211
Re: 25 februari 2023 Elektronica Vlooienmarkt `t Harde
« Reactie #1 Gepost op: 20 februari 2023, 18:53:26 »
nog forumleden die de markt gaan bezoeken?