Auteur Topic: Butel down?  (gelezen 4903 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline Simonn

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 696
Re: Butel down?
« Reactie #15 Gepost op: 4 maart 2018, 15:56:46 »
Heb hier in smokeping geen bijzonderheden waargenomen, ook niet over Ziggo-lijnen. De verbinding naar de Butel-server was ook niet traag overigens, de server gaf alleen HTTP/403's retour.

Offline sadelo

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 29
Re: Butel down?
« Reactie #16 Gepost op: 28 november 2018, 16:03:10 »
Lijkt me duidelijk dan, ziggo is het probleem :o

ik ben benieuwd of meer ziggo klanten hier problemen mee hebben, dan lijkt het me dat ziggo actie moet ondernemen

Heb hier precies hetzelfde en ook met ziggo
Icom IC-R9000, Hoka Code 3, AEA PK232MBX, DX-0ne Pro, Diamond X50N, AOR AR8200MKII

Offline Johan Beck

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 15939
  • Scheveningen
    • Frequentiedatabase
Re: Butel down?
« Reactie #17 Gepost op: 28 november 2018, 16:07:23 »
Ik probeerde vanmiddag de nieuwe versie van ARC125 te downloaden. Dat ging wel maar het exe bestandje geeft steeds een foutmelding.

Offline sadelo

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 29
Re: Butel down?
« Reactie #18 Gepost op: 28 november 2018, 16:16:48 »
Wel bijzonder want als ik mijn mobiel als hotspot gebruik voor mijn pc dan lukt het wel. En het meest vreemde is dat ik dan ook gewoon op de WiFi van ziggo zit.
Icom IC-R9000, Hoka Code 3, AEA PK232MBX, DX-0ne Pro, Diamond X50N, AOR AR8200MKII

Offline Marcel-Almere

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 217
Re: Butel down?
« Reactie #19 Gepost op: 3 december 2018, 17:13:12 »
Ik had het zelfde probleem bij Ziggo.
Ziggo gebeld en de volgende dag had ik een nieuw modem.
Nu werkt alles weer zoals voorheen.

Offline Xarioga

  • SSC/ICT en Telecom - (Rijksoverheid)
  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 537
  • Eric - Den Haag / Leidschenveen
    • The ErLoices
Re: Butel down?
« Reactie #20 Gepost op: 3 december 2018, 20:44:19 »
@Sadelo : Wel bijzonder want als ik mijn mobiel als hotspot gebruik voor mijn pc dan lukt het wel. En het meest vreemde is dat ik dan ook gewoon op de WiFi van ziggo zit.

Wat je zegt is niet mogelijk.
Als je verbonden bent via je telefoon als hotspot, ( Ik ga er vanuit dat je dit standaard via WiFi doet en niet via Bluetooth ),
dan maak je een WiFi verbinding vanaf je Pc naar je Telefoon. Vanaf je telefoon, gaat deze verder via je databundel ( 4G of langzamere protocol ) naar Ziggo.

Met andere woorden, Je telefoon is op dat moment NIET via WiFi op je huisnetwerk naar Zigo aangesloten.

Je telefoon, kan maar 1 WiFi verbinding tegelijk actief hebben en niet meer. Deze verbinding heb je dan al als hotspot gebruikt.
Vandaar dat je dan ook verder vanuit je databundel van je Mobiel gaat,
Ubc3500xlt / Ubcd3600xlt | Uv9r-Era
Rh951s / Rh103 / Srh805s | Na666 / Mr77b