P2000 / C2000 > p2kflex

Nieuwsbrief p2kflex

(1/1)

Hunter:
Nieuwsbrief voor de gebruikers van p2kflex

De vorige nieuwsbrief was weer even geleden, en het werd wel weer eens tijd voor een update :)

Straatnamen
Dit zal altijd een actueel onderwerp blijven. Vorig jaar zijn alle plaatsnaambestanden gecontroleerd en aangevuld. Desondanks zullen er altijd nieuwe straten bijkomen en als wij denken dat we 'actueel' zijn, dan is dat feitelijk een momentopname. Wil je plaatsen in jouw omgeving onder je hoede nemen of wellicht verder uitbreiden met objectbenamingen zodat toekomstige meldingen nog nauwkeuriger op de kaart verschijnen? Laat dit even weten. Zo werkt een van de gebruikers regelmatig het bestandje van Den-Haag bij waarin inmiddels niet louter straatnamen meer staan, maar ook kruisingen en objecten (zoals benzinepompen, winkels en andere locaties die eerder over P2000 zijn gegaan). Hiermee kunnen meldingen nog nauwkeuriger van een locatie worden voorzien, hetgeen vooral handig is bij de Telegram P2000-bot, maar uiteraard ook op de website zelf.
 
Boeien in de Zeeuwse Delta
Dit is pas een 'boeiend' onderwerp ;) Maar het blijkt dus dat de meldkamer Zeeland-WestBrabant regelmatig boeien vermeldt bij incidenten op het water. Na wat speurwerk zijn deze in kaart gebracht en zal het gros van deze boeien netjes op de juiste plek in het water worden weergegeven. Mist er een keer eentje? Trek even aan de bel.

Twitter
Inmiddels is Twitter alweer enkele maanden nieuw leven ingeblazen. Eerst @p2kflex vwb (grotere) incidentmeldingen en later @p2kflex_mmt voor MMT en airborne meldingen.

Telegram P2000 bot
Ook alweer even geleden is de username van de P2000 bot op Telegram gewijzigd naar @p2kflexP2000bot. Deze migratie maakt de ondersteuning wat meer toekomstproof en inmiddels heeft deze BOT reeds 1900 gebruikers, met een kans dat we de 2000 nog wel halen voor de jaarwisseling :)

Donaties
Last but not least; er is dus heel veel tijd en moeite in het systeem gestoken. Enerzijds om deze weer zo up to date mogelijk te krijgen, anderzijds door de nieuwe server. Het laatste heeft enige tijd parallel moeten draaien waardoor we enkele maanden voor dubbele kosten hebben gestaan. Elke donatie is daarom zeer welkom!  Doneer hier

Met vriendelijke groet,
Het p2kflex team

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie