Auteur Topic: BOARDREGELS VRAAG EN AANBOD  (gelezen 20680 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline Jacob

  • Beheerder
  • *****
  • Berichten: 348
BOARDREGELS VRAAG EN AANBOD
« Gepost op: 16 april 2011, 15:54:09 »
In deze rubriek kunt u al uw spullen met betrekking tot scanners, ontvangers, antennes, pagers en dergelijke aanbieden.

Zoekt u juist iets, dan kunt u hier ook een advertentie plaatsen.

Wilt u aub in het onderwerp aangeven of u iets zoekt, of dat u juist iets te koop heeft.

Heeft u het aangebodene verkocht, of heeft u juist gevonden wat u zocht, wilt u dat dan in een reactie in uw onderwerp/advertentie plaatsen, zodat de moderators het bericht kunnen verwijderen. Op deze manier blijft "Te Koop gevraagd / aangeboden" schoon, bij voorbaat dank!

"Te Koop gevraagd / aangeboden" is niet bestemd voor (commerciŽle) handel(aren), voor advertentiemogelijkheden kunt u een email naar de beheerder sturen: info@scannerforum.nl

Advertenties waarin 3 maanden niet is gereageerd worden automatisch verwijderd.

Het staat u vrij om maximaal eens in de 30 dagen te reageren in uw eigen advertentie, zodat deze weer bovenin de lijst komt te staan. Reacties met betrekking tot vragen/opmerkingen van andere leden op uw advertentie, mogen natuurlijk wel te allen tijde beantwoord worden.

Mocht uw advertentie verlopen zijn en heeft u nog niets gevonden wat u zocht, of hetgeen wat u aanbied nog niet verkocht, dan staat het u ook vrij om opnieuw een advertentie te plaatsen.

Graag in de onderwerpregel vermelden of een item gezocht dan wel aangeboden wordt, en wel gelieve op de volgende wijze:
U biedt iets aan: [TK] (te koop)
U zoekt iets: [GEZ] (gezocht)
U wilt iets ruilen: [te ruil]
U wilt iets gratis aanbieden: [GRATIS]

Graag ook duidelijk in de onderwerpregel aangeven wat u aanbiedt of zoekt. Dus niet [GEZ] Hulp of [TK] Scanner, maar bijvoorbeeld [GEZ] Wie kan mijn Jupiter Pro programmeren? of [TK] Uniden Bearcat 3500XLT. Op deze wijze brengt u uw advertentie beter onder de aandacht.

Het vermelden van een vraagprijs of richtprijs is verplicht, het moeten bieden of raden van een prijs is niet echt handig. "Bieden vanaf 1 euro" is daarom ook niet toegestaan, dit is geen veilingsite.

Reageer alleen op een advertentie als u daadwerkelijk interesse heeft. Als u geen interesse heeft en het product is elders naar verluidt goedkoper, reageer dan niet, de verkoper heeft daar absoluut geen baat bij.

Eventueel geplaatste foto's mogen maximaal 800 bij 640 pixels zijn.

Het aanbieden van diensten is niet toegestaan, het vragen naar diensten wel. Bijvoorbeeld als u iemand zoekt om uw pager te programmeren of om een connector te solderen.