Auteur Topic: exclude meldingen  (gelezen 2549 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline freaky33

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 272
exclude meldingen
« Gepost op: 14 februari 2016, 21:19:44 »
Als ik A1;A2;B2; om te excluden blijven ze gewoon zichtbaar. Hoe kan dit?

Offline Hunter

  • Beheerder
  • *****
  • Berichten: 6902
  • PE1RFR
Re: exclude meldingen
« Reactie #1 Gepost op: 14 februari 2016, 21:43:05 »
Als ik A1;A2;B2; om te excluden blijven ze gewoon zichtbaar. Hoe kan dit?

Excludes moeten uit minimaal 3 karakters bestaan.

Offline freaky33

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 272
Re: exclude meldingen
« Reactie #2 Gepost op: 15 februari 2016, 00:55:57 »
Jammer. Het gaat mij om Hilversum, daar laten ze alleen A1,A2 etc. zien, en daarna geen verdere info. Deze wil ik er dus uit filteren. Maar hoe?

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1737
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: exclude meldingen
« Reactie #3 Gepost op: 15 februari 2016, 16:09:17 »
Spatie toevoegen?

Offline freaky33

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 272
Re: exclude meldingen
« Reactie #4 Gepost op: 16 februari 2016, 11:58:49 »
Spatie tussen wat?

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1737
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: exclude meldingen
« Reactie #5 Gepost op: 16 februari 2016, 16:08:58 »
Bijv. " A1" of "A1 " of " A1 "

Offline freaky33

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 272
Re: exclude meldingen
« Reactie #6 Gepost op: 16 februari 2016, 20:40:42 »
Doet ook niets, ook niet met MKA;GOOI