Scannergerelateerd > Evenementenkalender

45e jubileumeditie Wereldhavendagen op 2, 3 en 4 september in Rotterdam

<< < (2/4) > >>

spoorfan:
Als ik mij goed herinner was het vorig jaar 231.300. Maar dat kan ook 1 van de air-ship paddles frequenties zijn geweest. Mogelijk werd die frequentie gebruikt bij het aan boord nemen van de heli.

Overigens geldt een en ander alleen voor de marine heli. De heli van de kustwacht zat op 67.

Spoorfan

Hunter:

--- Citaat van: ET op 28 juli 2022, 15:43:38 ---Helaas weer minder te beluisteren dit jaar  ;)

https://wereldhavendagen.nl/samenwerking-flash/
--- Einde van citaat ---

Grappig, die pagina bestaat niet meer? De organisatie werkt met een DMR systeem, repeater staat vlakbij (helaas niet op) het WPC.

Remon:
Deze tekst stond er:


--- Citaat ---Samenwerking Flash
Dit jaar gaan de Wereldhavendagen door en hoe fijn is het dat er op 3,4 & 5 september weer diverse mogelijkheden zijn om de haven te ontdekken? Er is een divers online en aangepast fysiek programma dat past bij de dan nog geldende maatregelen voor grote publieksevenementen. In ieder geval kun je op verschillende locaties in de stad en haven de beroemde Wereldhavendagen beleven!

Flash Smart Com garandeert kritische communicatie tijdens de Wereldhavendagen

Ook dit jaar zorgt Flash dat de veiligheid voor de bezoekers op verschillende locaties in de stad tijdens de Wereldhavendagen perfect geregeld is. Daarbij is gegarandeerde kritische communicatie van levensbelang. Medewerkers en vrijwilligers moeten constant met elkaar in verbinding staan om het overzicht te behouden en de veiligheid te kunnen borgen, zeker nu onder de nieuw geldende maatregelen. En we hebben een primeur: naast de traditionele portofoons levert Flash dit jaar voor het eerst Smart Com Smartdevices waarmee de medewerkers zowel spraak- en datacommunicatie kunnen verzenden via het landelijk T-Mobile netwerk. Via een geprioriteerd gedeelte van het landelijk netwerk hebben alle bevoegde medewerkers gegarandeerd kritische communicatie. Scanners, coördinators en overige veiligheidmedewerkers verspreid over verschillende locaties in de stad zijn op deze manier perfect met elkaar verbonden en kunnen naast Push-To-Talk spraakberichten ook informatie zoals locatiebepaling, foto’s, video’s of documenten met elkaar delen.

Quote Sabine Bruijnincx, Directeur van de Wereldhavendagen:

“Fijn dat Flash snel kon schakelen en proactief mee kon denken in het toepassen van het portofoonverkeer tijdens de geldende COVID-19 maatregelen. Dit jaar voeren we een kleinschalige editie en andere toelatingsvorm zodat we de veiligheid van de bezoekers kunnen waarborgen.”

In de vorige editie leverde Flash ook de portofoons tijdens de Wereldhavendagen, en met groot genoegen blikken we terug op onze succesvolle samenwerking. Bekijk hieronder het gehele interview met Sabine Bruijnincx over efficiency, veiligheid en bereikbaarheid: (-> link naar video) of lees het uitgebreide interview ook hier:
Flash sponsort wederom de Wereldhavendagen – Flash PMN (flash-privatemobilenetworks.com)
--- Einde van citaat ---

Discriminator:
https://flash-privatemobilenetworks.com/projecten/flash-garandeert-veiligheid-tijdens-wereldhavendagen/

ET:

--- Citaat van: Hunter op 30 augustus 2022, 11:02:14 ---
--- Citaat van: ET op 28 juli 2022, 15:43:38 ---Helaas weer minder te beluisteren dit jaar  ;)

https://wereldhavendagen.nl/samenwerking-flash/
--- Einde van citaat ---

Grappig, die pagina bestaat niet meer? De organisatie werkt met een DMR systeem, repeater staat vlakbij (helaas niet op) het WPC.
--- Einde van citaat ---

Dan moeten we snel eens op zoek naar de frequenties van dit tijdelijke DMR netje.
Had wel leuk geweest als je die repeater op het dak had kunnen zetten, dat had het bereik een stuk groter gemaakt.  ;D

Elmar

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie