Auteur Topic: Informer pro  (gelezen 1904 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline dennis

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 457
Informer pro
« Gepost op: 20 januari 2021, 08:38:33 »
Bij het aanzetten ven mijn informer pro geeft hij alleen vier piepjes en voor de rest doet hij niets.
Een harde reset met het omdraaien van de batterij helpt niet.
Iemand een tip of wordt het de kliko?
Uniden BC250D-BCT15-BCD396XT-UBC3600XLT

Offline Erik47

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 432
Re: Informer pro
« Reactie #1 Gepost op: 20 januari 2021, 09:42:34 »
even een backup bestand in programeren
~ UBCD3600XLT ~ UBC9000XLT ~ MTP700 TETRA ~ UNIDEN SCANNER VOOR P2000 ~WINDOWS 10

Offline dennis

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 457
Re: Informer pro
« Reactie #2 Gepost op: 20 januari 2021, 11:03:12 »
Dat heb ik helaas niet.
Uniden BC250D-BCT15-BCD396XT-UBC3600XLT

Offline cappie

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 95
Re: Informer pro
« Reactie #3 Gepost op: 20 januari 2021, 12:15:32 »
Hoi Dennis,

Als je toch besluit om de pager in de kliko te gooien, dan wil ik de pager graag van je overnemen.

Ik kan hier de pager wel her programmeren en ben juist op zoek naar een goede 2de hands pager
de mijne is aan vervanging toe, dus vandaar.

Groetjes,
Henk Limburg
Haarlem

Offline paolo

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 226
Re: Informer pro
« Reactie #4 Gepost op: 20 januari 2021, 23:18:25 »
Wat je dan meer zou sieren is dat je aanbied hem opnieuw te programmeren met het basis bestandje om hem vervolgens naar wens te kunnen programmeren :-\ ;)
treinchauffeur NS

Galaxy 9.0 Motorola GP388

Offline dennis

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 457
Re: Informer pro
« Reactie #5 Gepost op: 21 januari 2021, 06:04:21 »
Dat dacht ik ook. Hij ligt in de Kliko en hopelijk gaat mijn Jupiter langer mee.
Uniden BC250D-BCT15-BCD396XT-UBC3600XLT

Offline Johnverstraaten

  • Nieuw Lid
  • *
  • Berichten: 7
Re: Informer pro
« Reactie #6 Gepost op: 28 februari 2021, 15:38:56 »
Dat is grappig, of niet. Ik heb precies het zelfde vandaag.
Ik wilde met de hand de Informer pro een capcode veranderen. Op het moment dat ik in het menu zit begint het display te knipper en valt uit.
Reset door middel van het uithalen van de batterij en er weer indien, werkt niet. Kreeg een erro in het beeldscherm en daarna viel de tekst weg.
Nog een keer herhaalt, nu totaal geen tekst in het display meer. Hij geeft wel 4 piepjes en knippert 4x met het rode lampje. Ik vind het best snel voor een pager die ik pas anderhalve jaar heb, dat er nu al wat mee is. Mijn andere 2 Jupiter,s gingen langer mee. De ene ging ongeveer 12 jaar mee en dan ander doet het nog steeds en zit nu op zo 10 jaar.  Verder nooit problemen mee gehad

Offline Johnverstraaten

  • Nieuw Lid
  • *
  • Berichten: 7
Re: Informer pro
« Reactie #7 Gepost op: 28 februari 2021, 15:40:39 »
Oja, Dennis neem even contact op met de leverancier van de pager. Dan ga ik morgen ook even doen.

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1814
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Informer pro
« Reactie #8 Gepost op: 28 februari 2021, 16:38:31 »
Meest voor de hand liggende is hem aan een programmeerset te koppelen, en uit te lezen en programmeren indien U die heeft.
Lost 99% van alle problemen op.
Stuur alleen even de pager op, kijken we even.

Offline Roald1965

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 51
Re: Informer pro
« Reactie #9 Gepost op: 22 april 2021, 15:21:42 »
Meest voor de hand liggende is hem aan een programmeerset te koppelen, en uit te lezen en programmeren indien U die heeft.
Lost 99% van alle problemen op.
Stuur alleen even de pager op, kijken we even.

Ook nog een vraagje over de Informer Pro. Heb mijn pager ook ingesteld met een programmeerset. Gebruik ook filterwoorden en daarvoor andere geluidjes. Nu komt mijn vraag kun je de geluidjes van filterwoorden tijdelijk op trillen laten zetten zonder dit te regelen met de programmeerset of kan dit niet?

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1814
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Informer pro
« Reactie #10 Gepost op: 22 april 2021, 16:32:22 »
Dit komt het dichtste in de buurt denk ik:
Je zou de codes waar het filter aan gekoppeld is het geluid 0000000000 kunnen geven. Of nog beter, zet ze op maildrop.
Filterwoorden geef je een ander geluid.
En dan vink je in de software de optie Vibration Like Beep aan.

Ook vink je Rd key switch alert aan. Dan kun je met de grote leestoets de pager snel van trillen op piepen, en vice versa, zetten door deze ca. 3 sec in te drukken.

Offline Roald1965

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 51
Re: Informer pro
« Reactie #11 Gepost op: 22 april 2021, 19:51:44 »
Dit komt het dichtste in de buurt denk ik:
Je zou de codes waar het filter aan gekoppeld is het geluid 0000000000 kunnen geven. Of nog beter, zet ze op maildrop.
Filterwoorden geef je een ander geluid.
En dan vink je in de software de optie Vibration Like Beep aan.

Ook vink je Rd key switch alert aan. Dan kun je met de grote leestoets de pager snel van trillen op piepen, en vice versa, zetten door deze ca. 3 sec in te drukken.

Oké ga het proberen, bedankt voor de info.