P2000 / C2000 > P2000 pagers

Lederen Hoesje voor Bravo 800?

(1/15) > >>

roaddevil:
Weet iemand waar ik een lederen hoesje kan bemachtigen die aan de broekriem geplaatst kan worden ?  Ik heb er momenteel eentje met klitteband, maar deze valt na 2 jaar zo'n beetje uit elkaar.  Ik heb geen idee meer waar ik hem toen gekocht/besteld heb.  :oops:

Ik heb al verschillende P2000 webshops bekeken, maar kan ze niet vinden.

Alvast bedankt voor reacties !!

Daaf:

--- Citaat van: "roaddevil" ---Weet iemand waar ik een lederen hoesje kan bemachtigen die aan de broekriem geplaatst kan worden ?  Ik heb er momenteel eentje met klitteband, maar deze valt na 2 jaar zo'n beetje uit elkaar.  Ik heb geen idee meer waar ik hem toen gekocht/besteld heb.  :oops:

Ik heb al verschillende P2000 webshops bekeken, maar kan ze niet vinden.

Alvast bedankt voor reacties !!
--- Einde van citaat ---

Alstublieft: http://www.pagershop.nl/product_info.ph ... cts_id=205

timo:
zijn er toevallig niet van die soort leren hoesjes voor de bravo versie's zoals de hoesjes voor de infostream want k vind die van de pagershop niet echt lekker zitten

willempie:
De Bravo past opzich wel in het jupitertasje maar is daarvoor eigenlijk iets te groot. Hij past beter in het tasje van de Galaxy alhoewel die iets aan de ruime kant is.

timo:

--- Citaat van: "jordnijman" ---De Bravo past opzich wel in het jupitertasje maar is daarvoor eigenlijk iets te groot. Hij past beter in het tasje van de Galaxy alhoewel die iets aan de ruime kant is.
--- Einde van citaat ---

en welke zijn dat dan? ik dacht dat bij de jupiter dat daar de knoppen van de jupiter die vorm in het hoesje zijn verwerkt, en die komen niet overeen met die van de bravo dus dat gaat dan al niet werken. en ik bedoel zo lederen hoesje van de infostream dus waar je pager inclusies riemclip in doet en dan aan je riem hangt

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie