Auteur Topic: Woordfilter bij Informer Pro  (gelezen 646 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline Roald1965

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 46
Woordfilter bij Informer Pro
« Gepost op: 27 april 2021, 08:00:14 »
Een vraag, gebruik bovenstaande lager en woordfilter 3x staat ingesteld. Nu krijg ik vaak in de eerste regel een melding uit een hele andere regio omdat daar de naam van mijn woonplaats voorkomt in een straat uit een andere regio. Nu heb ik ergens (ooit) gelezen dat je dan bij woordfilter achter de naam van je woonplaats een teken moet zetten, weet iemand dit?

Offline Hans013

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 780
Re: Woordfilter bij Informer Pro
« Reactie #1 Gepost op: 27 april 2021, 08:04:05 »
Wat dacht je van een spatie?
Frequentiedatabase.tk - Overzichtelijk, actueel en landelijk!

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1722
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Woordfilter bij Informer Pro
« Reactie #2 Gepost op: 27 april 2021, 08:28:40 »
Spatie ervoor of erachter afhankelijk van de naam.
Bij bijv. Hengelosestraat, Hengelo en een spatie ingeven.
Bij bijv. Ede, spatie vooraf (en achteraf) anders krijg je Wijk bij Duurstede ook.

Offline Roald1965

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 46
Re: Woordfilter bij Informer Pro
« Reactie #3 Gepost op: 27 april 2021, 13:01:21 »
Spatie ervoor of erachter afhankelijk van de naam.
Bij bijv. Hengelosestraat, Hengelo en een spatie ingeven.
Bij bijv. Ede, spatie vooraf (en achteraf) anders krijg je Wijk bij Duurstede ook.

Ik ga het uitproberen.

Offline Roald1965

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 46
Re: Woordfilter bij Informer Pro
« Reactie #4 Gepost op: 29 april 2021, 09:14:54 »
Spatie ervoor of erachter afhankelijk van de naam.
Bij bijv. Hengelosestraat, Hengelo en een spatie ingeven.
Bij bijv. Ede, spatie vooraf (en achteraf) anders krijg je Wijk bij Duurstede ook.

Ik ga het uitproberen.

Dit gaat goed zo.

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1722
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Woordfilter bij Informer Pro
« Reactie #5 Gepost op: 29 april 2021, 10:16:23 »
Top, thx  :)

Offline Roald1965

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 46
Re: Woordfilter bij Informer Pro
« Reactie #6 Gepost op: 9 mei 2021, 10:48:09 »
Nog een vraag mbt woordfilter. Wil 2 woordfilters gebruiken voor mijn woonplaats voor de brandweer prio 1 en 2. Vul je nu P 1 of Prio 1 in? Ik had bv ingevuld p&1&Bon&(mijn woonplaats) maar nu krijg ik ook een melding in de eerste regel van een andere korps. Wil dus eigenlijk het verschil (geluid) horen tussen prio 1 en prio 2? Wat gaat er niet goed?

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1722
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Woordfilter bij Informer Pro
« Reactie #7 Gepost op: 9 mei 2021, 20:32:19 »
Melding ander korps krijg je altijd in 1e regel wanneer je geen maildrop gebruikt.
Je krijgt nu hooguit ander geluid.

Dus met progset deze CAP op maildrop zetten, of geluid van deze cap op 000000000 (= geen geluid bij ander korps).

Offline Roald1965

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 46
Re: Woordfilter bij Informer Pro
« Reactie #8 Gepost op: 9 mei 2021, 20:46:56 »
Melding ander korps krijg je altijd in 1e regel wanneer je geen maildrop gebruikt.
Je krijgt nu hooguit ander geluid.

Dus met progset deze CAP op maildrop zetten, of geluid van deze cap op 000000000 (= geen geluid bij ander korps).

Oké dat snap ik, maar welke woordfilter is nu goed? P&1&Bon&(mijn woonplaats) of Prio&1&Bon&(mijn woonplaats)? Ik wil sowieso 2 woordfilters gebruiken voor Prio1 en Prio 2.

Offline Hans013

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 780
Re: Woordfilter bij Informer Pro
« Reactie #9 Gepost op: 9 mei 2021, 20:55:38 »
Pspatie1spatie & plaatsnaam.
Spatie vervangen voor een spatie
Frequentiedatabase.tk - Overzichtelijk, actueel en landelijk!

Offline Roald1965

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 46
Re: Woordfilter bij Informer Pro
« Reactie #10 Gepost op: 9 mei 2021, 21:03:09 »
Pspatie1spatie & plaatsnaam.
Spatie vervangen voor een spatie

Dank je, ik ga het uitproberen.

Offline Roald1965

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 46
Re: Woordfilter bij Informer Pro
« Reactie #11 Gepost op: 11 mei 2021, 11:43:24 »
Stel mijn Pager Informer Pro in middels progset. Veel capcodes gaan in de maildrop maar je kunt ook nog kiezen in een Group, wat houdt dat precies in? Iemand die mij dit kan vertellen? Hoe ziet dit in een pager eruit als je een melding krijgt?

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1722
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Woordfilter bij Informer Pro
« Reactie #12 Gepost op: 11 mei 2021, 12:35:42 »
Je hebt een progset, probeer het, dan weet je het ;-)

In NL wordt GROUP niet gebruikt.
Vergelijkbaar met een code die er bij iedereen in zit.
In de Bravo gaf het ook een apart geluid, in de Informer niet.

Offline Roald1965

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 46
Re: Woordfilter bij Informer Pro
« Reactie #13 Gepost op: 11 mei 2021, 12:46:31 »
Je hebt een progset, probeer het, dan weet je het ;-)

In NL wordt GROUP niet gebruikt.
Vergelijkbaar met een code die er bij iedereen in zit.
In de Bravo gaf het ook een apart geluid, in de Informer niet.

Bedankt voor de terugkoppeling.  :)