P2000 / C2000 > C2000

Politieportofoons mogelijk in handen van criminelen

(1/4) > >>

PD0ADL:

--- Citaat ---De politie heeft nauwelijks zicht op het aantal C2000-portofoons dat in omloop is onder agenten. Daardoor bestaat het risico dat de portofoons illegaal worden doorverkocht en in handen komen van criminelen.
--- Einde van citaat ---


--- Citaat ---Ook houdt de politie nauwelijks bij of medewerkers die uit dienst treden hun portofoon wel inleveren. Het personeelssysteem van de politie is niet gekoppeld aan het systeem waarin de portofoons worden geregistreerd. Als agenten een andere functie krijgen binnen de politie, moeten de gespreksgroepen op hun portofoon mogelijk worden aangepast. Ook dat gebeurt niet goed genoeg.
--- Einde van citaat ---

http://www.ad.nl/binnenland/politieportofoons-mogelijk-in-handen-van-criminelen~ad20535c/

elsinga:
Joh... je verwacht het niet...  :o

Simonn:
Goed mobile device management, zó moeilijk hoeft het niet te zijn. Maar dat geldt natuurlijk ook voor het bestellen van Office-licenties....  ::) Sorry, flauw.

r0n.:

--- Citaat van: Simonn op 29 maart 2017, 21:46:32 ---Maar dat geldt natuurlijk ook voor het bestellen van Office-licenties.
--- Einde van citaat ---

De oorzaak kan/zal best dezelfde organisatorische oorzaak hebben..........

ET:
Maar is dat niet het probleem met alle Technische / ICT projecten bij de overheid.
De start is goed, maar ze zijn al snel het overzicht kwijt, maar misschien is dat wel inherent aan dit soort grote projecten ?

Ik heb geen idee hoeveel porto's / mobi's er in totaal in omloop zijn en op hoeveel punten deze worden uitgegeven / ingenomen. (even snel met google 65.000 agenten, 30.000 brandweer lieden en dan nog eens de Ambu's / Douane / Defensie en alle gelieerde, dus even snelle schatting 150.000 devices???)  
Kan me dus voorstellen dat als je daar van te voren niet heeeeel erg goed over hebt nagedacht je zeer snel de tel kwijt bent.

Elmar

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie