P2000 / C2000 > C2000

c2000 plat met 25wat zend vermogen ??

(1/3) > >>

exLid057:
Hoor ik het nu goed, of kraamt die man van de A.T nu echt alles uit zijn nek

http://www.omroepgelderland.nl/index.php?id=46641

Mark Schutte:
Oke het mag dan aardig "amateuristisch" zijn om juist in die C2000 band te gaan zenden
maar dat zelfs die medewerker van het A.T. het heeft over zendamateurs...
volgens mij zijn het toch echt piraten, of moet je daarvoor eerst muziek uitzenden ;)

Rolf:
Wat ik me afvraag is dan heel simpel, namelijk "Wat storen zij?" In Limburg is ook het C2000 netwerk en is het moeilijk dat te storen. Tenzij je op die frequentie gaat zitten, alwaar C2000 gebruik van maakt. Maar als je dat doet ben je met voorbedachte rade bezig om iets te dwarsbomen.
In mijn jongere jaren had ik thuis ook een 3 meter zender. Zelf gemaakt op school. Oke, hij was wat breedbandig, maar ik kwam er wel mee tot Wieringermeer. Maar omdat ik destijds onder de rook van Schiphol woonde, stonden ze ook heel snel voor de deur. Ik stoorde Schiphol en dat wist ik. Het heeft een lieve duit gekost en heel wat rondes van mijn krantewijk.

exLid057:
Wat mijn eigelijk een beetje inriteerd is, dat er elkeer gezegt word dat men stoord op hulpverlenigdiensten en luchtvaart, als de kerel van A.T gewoon ballen heeft sorry van dit taal gebruikt zeg die gewoon we hebben ze uit de lucht gehaald omdat ze aan het zenden waren op freq's die daar niet voor gebruikt dient te worden, en tevens even zeggen dat ze weer 900 € hebben gevangen voor deze overtreding, klaar ben je, maar nee er moet weer van een mug een olifant gemaakt worden.

Wopper:

--- Citaat van: "lpz-nl13161" ---Wat mijn eigelijk een beetje inriteerd is, dat er elkeer gezegt word dat men stoord op hulpverlenigdiensten en luchtvaart, als de kerel van A.T gewoon ballen heeft sorry van dit taal gebruikt zeg die gewoon we hebben ze uit de lucht gehaald omdat ze aan het zenden waren op freq's die daar niet voor gebruikt dient te worden, en tevens even zeggen dat ze weer 900 € hebben gevangen voor deze overtreding, klaar ben je, maar nee er moet weer van een mug een olifant gemaakt worden.
--- Einde van citaat ---

Wil jij mij dan even een uitdraai van je spectrum analayzer geven waaruit blijkt dat dit niet zo is? Heb het niet zo op loze aannames, daarmee maak je van een mug een olifant.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie