Buitenland > Europa

Franse luchtvaartfrequenties

(1/1)

elsinga:
Ik zat op de camping in Frankrijk en daar was (op het platteland) weinig meer te beluisteren dan luchtvaart... En dus heb ik de laatste franse AIP lijsten maar even gecombineerd met de OPC frequenties uit de COM2 lijst (ik weet het... vaak gedateerd...) en er een BCT file van gebakken. Die staat bij mij in de Uniden download directory voor iedereen die er wat aan denkt te hebben.

Mocht er behoefte zijn aan een PDF versie, laat het dan even weten. Dan maak ik die ook nog even aan.

Daaf:

--- Citaat van: "elsinga" ---Ik zat op de camping in Frankrijk en daar was (op het platteland) weinig meer te beluisteren dan luchtvaart... En dus heb ik de laatste franse AIP lijsten maar even gecombineerd met de OPC frequenties uit de COM2 lijst .
--- Einde van citaat ---

Ik heb de COM2 lijst en die andere frequentielijst laatst uitgeprint op m'n werk. Zit nu allemaal in n grote map die mee gaat naar de camping. Ik ben dus niet de enige die zo te werk gaat  :) . Leuk!

Freebird:

--- Citaat ---OPC frequenties uit de COM2 lijst
--- Einde van citaat ---

Waar vind je die lijst eigenlijk?

elsinga:
Die COM2 lijst staat hier: http://www.paris.icao.int/documents_ope ... gory_id=36 Ik heb die van februarie gebruikt, inmiddels is mei te downloaden. Maar aangezien ik voor de belangrijke frequenties de AIP bestanden van (t/m) 8 juli gebruikt heb is dat geen probleem. ;)

Het heeft een paar dagen (elke dag een uurtje of zo) werk gekost, maar dan heb je ook wat. 8)

Mijn lijst bevat dus heel Frankrijk, compleet met enRoute frequenties. Enige jammere was dat driekwart van de communicatie daar in het frans was...

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie