Auteur Topic: PDW 2.13 stopt spontaan  (gelezen 17984 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline pdw112

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 118
PDW 2.13 stopt spontaan
« Gepost op: 24 november 2005, 18:56:21 »
Als mijn PDW aanstaat dan stopt hij spontaan na een tijdje.
De ene keer langer dan de andere keer.
Komt er een signaal binnen via discriminator uitgang/hamcom level-2/compoort dan slaat het metertje niet meer uit.
Soms helpt het als je PDW opnieuw opstart en soms moet de pc opnieuw opgestart worden.
Slicer is ook geinstalleerd.
Weet iemand misschien hoe dit komt.
PC draait op win XP SP2

ZeroTolerance

  • Gast
Re: PDW 2.13 stopt spontaan
« Reactie #1 Gepost op: 24 november 2005, 19:07:50 »
Klopt, doet ie bij mij ook
Ook de ene keer wat langer dan de andere
Hij krijgt wel signaal van de disciminator, slicer ook geinstald, Win XP SP2.
Wie?

Groetjes Roland

Offline pdw112

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 118
Re: PDW 2.13 stopt spontaan
« Reactie #2 Gepost op: 24 november 2005, 21:25:03 »
Nu even de tijd in de gaten gehouden en nu hielt hij het 2 uur vol.
Pdw afgesloten en weer opgestart en hij werkt weer.

ZeroTolerance

  • Gast
Re: PDW 2.13 stopt spontaan
« Reactie #3 Gepost op: 24 november 2005, 21:57:46 »
Ik laat m vannacht ff doordraaien.
Geef morgen nog wel een reactie hierop!

spy-master

  • Gast
Re: PDW 2.13 stopt spontaan
« Reactie #4 Gepost op: 25 november 2005, 04:02:18 »
Ik had er de laatste keer ook last van.
Na een scherm vol berichten te hebben stopte hij hier ook met ontvangen .
Meterje bewoog ook niet meer .
Ik had toen de level-2 afgekoppeld en via de AC97 aangesloten.

Mijn config : XP SP2 - discriminator uitgang - lvl2/lvl4 - PDW 2.132i .
Nu dus met  onboard geluids kaart .
Door tijdgebrek en denkende dat het weer aan me xp lag niet veder mee gerommeld .

Offline pdw112

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 118
Re: PDW 2.13 stopt spontaan
« Reactie #5 Gepost op: 25 november 2005, 06:06:54 »
Bij mij blijft het metertje wel bewegen in de hoek maar bij signaal blijft hij daar ook.
vanmorgen zelfs bij de 1e keer opstarten ontving hij al niets meer.
PDW opnieuw opgestart en toen hielt hij het wel 2 minuten vol.
Daarna bleef weer het metertje in de hoek bewegen.

ZeroTolerance

  • Gast
Re: PDW 2.13 stopt spontaan
« Reactie #6 Gepost op: 25 november 2005, 07:43:27 »
Hij staat nu heel de nacht aan!
Geen problemen meer gehad
Alleen computer gisteren een keertje opnieuw opgestart.

ZeroTolerance

  • Gast
Re: PDW 2.13 stopt spontaan
« Reactie #7 Gepost op: 25 november 2005, 09:03:38 »
Iedere keer als ik nieuwe CAP-codes invoer en opsla, het programma PDW afsluit en weer opstart, valt PDW uit!
Als ik hierna de computer weer opstart heb ik geen problemen meer..........
Als het hiermee opgelost is ben ik een tevreden mens......  :)

Groetjes

spy-master

  • Gast
Re: PDW 2.13 stopt spontaan
« Reactie #8 Gepost op: 25 november 2005, 20:41:10 »
Ik heb net w2k geinstaleerd .
Met de 4 service pack`s en pdw draaid nu 2 uur mee zonder problemen.
Ook weer via com1 gelukkig .
Mischien toch een brakke win xp mischien ?
Had toch wel het idee dat die sp2 toch wat prob`s met zich mee brengt.
Laat het hier weer 24 uur aan staan en de uitslag volgt.

[edit]

Na 24 uur draaien geen problemen meer met pdw .
Waarschijnlijk toch xp +sp2 die hier een probleem gaf .

Offline pdw112

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 118
Re: PDW 2.13 stopt spontaan
« Reactie #9 Gepost op: 26 november 2005, 18:47:03 »
Citaat van: "spy-master"
Ik heb net w2k geinstaleerd .
Met de 4 service pack`s en pdw draaid nu 2 uur mee zonder problemen.
Ook weer via com1 gelukkig .
Mischien toch een brakke win xp mischien ?
Had toch wel het idee dat die sp2 toch wat prob`s met zich mee brengt.
Laat het hier weer 24 uur aan staan en de uitslag volgt.

[edit]

Na 12 uur draaien geen problemen meer met pdw .
Waarschijnlijk toch xp +sp2 die hier een probleem gaf .

Wel vreemd dat dat nu pas tevoorschijn komt aangezien ik PDW altijd al heb gedraaid met Win XP en SP2.

Heb nu hamcom op com 1 gezet en ook hier werkt het niet goed.
Bij opstarten PDW beweegt het metertje wel in het hoekje maar bij ontvangst signaal blijft hij gewoon in het linker hoekje bewegen en berichten komen niet binnen.

misschien weet Peter waar het aan kan liggen.

Offline Hunter

  • Beheerder
  • *****
  • Berichten: 6535
  • PE1RFR
Re: PDW 2.13 stopt spontaan
« Reactie #10 Gepost op: 26 november 2005, 19:06:21 »
Citaat van: "pdw112"
misschien weet Peter waar het aan kan liggen.

If I knew, I would have told...

Ben momenteel bezig met het kunnen selecteren van verschillende geluidskaarten. Mocht iemand overeen systeem beschikken met meerdere geluidskaarten en bereid zijn om te testen dan hoor ik dat graag.

Het genoemde probleem doet zich kennelijk niet vaak voor, ik krijg er bijzonder weinig klachten over. Waar het aan kan liggen is mij even een raadsel, wellicht kom ik er nog een keer op terug...

Groeten, Peter.

Offline Robert

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 237
Re: PDW 2.13 stopt spontaan
« Reactie #11 Gepost op: 26 november 2005, 19:38:18 »
Peter,

Citaat van: "hunter"
Ben momenteel bezig met het kunnen selecteren van verschillende geluidskaarten. Mocht iemand overeen systeem beschikken met meerdere geluidskaarten en bereid zijn om te testen dan hoor ik dat graag.

Ik heb een PC met 3 geluidskaarten, dus misschien kan ik iets voor je betekenen.

Groeten,
Robert.

Offline Hunter

  • Beheerder
  • *****
  • Berichten: 6535
  • PE1RFR
Re: PDW 2.13 stopt spontaan
« Reactie #12 Gepost op: 26 november 2005, 19:53:30 »
Citaat van: "Robert"
Ik heb een PC met 3 geluidskaarten, dus misschien kan ik iets voor je betekenen.

Heb je MSN?

peterhunt@zoetermeernet.nl

Anders kun je me via dat adres mailen, dan kunnen we wat testen..

Groeten, Peter.

Offline Robert

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 237
Re: PDW 2.13 stopt spontaan
« Reactie #13 Gepost op: 26 november 2005, 20:17:36 »
Peter,

Ik heb je adres toegevoegd bij MSN

Groeten,
Robert.

spy-master

  • Gast
Re: PDW 2.13 stopt spontaan
« Reactie #14 Gepost op: 26 november 2005, 22:27:42 »
pdw112 schreef :

Wel vreemd dat dat nu pas tevoorschijn komt aangezien ik PDW altijd al heb gedraaid met Win XP en SP2.


Dat vindt ik dus ook .
Het enige wat ik kan bedenken is dat ik XP  heb validatie-hulpprogramma een paar weken geleden heb geinstallerd.
Wat wel  negatief uitpakte  :oops: .

Even wat anders welk moederbord heb je in je pc hangen ?
Zelf draai ik met een Asrock k7s41gx .