Auteur Topic: Hoe kan ik meer dan 1 filter instellen in PDW met windows 7 via rs 232.  (gelezen 740 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline birdie70

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 13
Geachte mede forum leden,
Hoe kan ik meerdere filters instellen in pdw op een windows 7 pc.
Ik heb al van alles geprobeerd maar het lukt niet.
Groeten,
Herman.

Offline Johan Beck

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 14965
  • Scheveningen
    • Frequentiedatabase
Re: Hoe kan ik meer dan 1 filter instellen in PDW met windows 7 via rs 232.
« Reactie #1 Gepost op: 9 juni 2019, 18:44:04 »
Ook niet in je filterlijst door te klikken op Add?

Offline birdie70

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 13
Re: Hoe kan ik meer dan 1 filter instellen in PDW met windows 7 via rs 232.
« Reactie #2 Gepost op: 9 juni 2019, 18:46:26 »
Dit werkt helaas ook niet Johan.

Offline Johan Beck

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 14965
  • Scheveningen
    • Frequentiedatabase
Re: Hoe kan ik meer dan 1 filter instellen in PDW met windows 7 via rs 232.
« Reactie #3 Gepost op: 9 juni 2019, 19:14:04 »
Kan je helemaal niet op Add klikken of komt er na het klikken een melding in beeld?

Offline birdie70

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 13
Re: Hoe kan ik meer dan 1 filter instellen in PDW met windows 7 via rs 232.
« Reactie #4 Gepost op: 9 juni 2019, 22:06:12 »
Johan als ik na filter 1 , op Add klik om filter 2 toe te voegen en alles heb ingevuld dan slaat die filter 2 niet op.

Offline Tom(zulu10)

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1171
  • Berkel en Rodenrijs
    • Capcodes P2000 Nederland
Re: Hoe kan ik meer dan 1 filter instellen in PDW met windows 7 via rs 232.
« Reactie #5 Gepost op: 9 juni 2019, 23:35:58 »
Johan als ik na filter 1 , op Add klik om filter 2 toe te voegen en alles heb ingevuld dan slaat die filter 2 niet op.



Heb je het zo gedaan, ook show filter label aangevinkt en monitor only aangevinkt.  En dan op ok klikken dan zou hij ze moeten opslaan.
Groeten, Tom               Twitter @Tom_zulu10

Offline birdie70

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 13
Re: Hoe kan ik meer dan 1 filter instellen in PDW met windows 7 via rs 232.
« Reactie #6 Gepost op: 10 juni 2019, 17:46:28 »
Hallo Tom,
Ik heb precies zo gedaan hoe je het hebt uitgelegd.
Helaas werkt dit ook niet en PDW 3.12-Full slaat alleen maar 1 filter op.
Ik weet niet wat ik fout doe of PDW 3.12-Full wat ik heb werkt niet op windows 7  :(.
Groet,
Herman.

Offline Tom(zulu10)

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1171
  • Berkel en Rodenrijs
    • Capcodes P2000 Nederland
Re: Hoe kan ik meer dan 1 filter instellen in PDW met windows 7 via rs 232.
« Reactie #7 Gepost op: 10 juni 2019, 19:05:24 »


Dus jij hebt maar 1 capcode in je filter en kan er niet meer inzetten net als hier boven zoals in mijn filter.
Volgens mij moet pdw 3.12 wel werken met win7.
Groeten, Tom               Twitter @Tom_zulu10

Offline Johan Beck

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 14965
  • Scheveningen
    • Frequentiedatabase
Re: Hoe kan ik meer dan 1 filter instellen in PDW met windows 7 via rs 232.
« Reactie #8 Gepost op: 10 juni 2019, 19:07:52 »
3.12 werkt zelfs onder Windows 10.

Offline birdie70

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 13
Re: Hoe kan ik meer dan 1 filter instellen in PDW met windows 7 via rs 232.
« Reactie #9 Gepost op: 11 juni 2019, 20:16:29 »
@Tom ik krijg maar 1 filter in filters en kan er nier meer in opslaan.
@ Johan al een paar keer PDW verwijderd en geinstalleerd in windows 7 maar nog steeds het zelfde.
Ontvangen gaat wel goed in PDW met een FLEXBOX GOLD.

Offline Hennie

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 157
  • PD8H
    • P2000Regio5
Re: Hoe kan ik meer dan 1 filter instellen in PDW met windows 7 via rs 232.
« Reactie #10 Gepost op: 11 juni 2019, 20:34:23 »
Misschien heb je nog een pc of laptop. Installeer daar pdw zonder de hardware en richt je filters daar in. Daarna filters.ini kopiŽren naar de W7 PC waar je pdw even moet stoppen tijdens het kopiŽren denk ik.

Offline birdie70

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 13
Re: Hoe kan ik meer dan 1 filter instellen in PDW met windows 7 via rs 232.
« Reactie #11 Gepost op: 12 juni 2019, 18:51:43 »
Hennie ik heb het ook geprobeerd op een laptop met windows 7 32 bitsbesturingssysteem.
Maar ik blijf het zelfde probleem houden met maar 1 filter wat wordt opgeslagen.
Ik ga van de week nog even op een andere pc proberen met windows xp.
lukt dit ook niet dan weet ik het ook niet meer :-\.
Groeten,
Herman.

Offline Tom(zulu10)

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1171
  • Berkel en Rodenrijs
    • Capcodes P2000 Nederland
Re: Hoe kan ik meer dan 1 filter instellen in PDW met windows 7 via rs 232.
« Reactie #12 Gepost op: 12 juni 2019, 19:39:03 »
Hennie ik heb het ook geprobeerd op een laptop met windows 7 32 bitsbesturingssysteem.
Maar ik blijf het zelfde probleem houden met maar 1 filter wat wordt opgeslagen.
Ik ga van de week nog even op een andere pc proberen met windows xp.
lukt dit ook niet dan weet ik het ook niet meer :-\.
Groeten,
Herman.

Laat ons eens een screenshot zien van hoe je het heb ingesteld misschien kunnen we dan iets zien wat je mogelijk niet goed instelt.
Groeten, Tom               Twitter @Tom_zulu10

Offline birdie70

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 13
Re: Hoe kan ik meer dan 1 filter instellen in PDW met windows 7 via rs 232.
« Reactie #13 Gepost op: 14 juni 2019, 18:19:11 »
Tom ik zal later even in loggen op de computer waar pdw is geinstalleert en er screenshorts van maken.

Offline Tom(zulu10)

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1171
  • Berkel en Rodenrijs
    • Capcodes P2000 Nederland
Re: Hoe kan ik meer dan 1 filter instellen in PDW met windows 7 via rs 232.
« Reactie #14 Gepost op: 14 juni 2019, 19:31:37 »
Tom ik zal later even in loggen op de computer waar pdw is geinstalleert en er screenshorts van maken.

Oke prima.
Groeten, Tom               Twitter @Tom_zulu10