Auteur Topic: Informer Pro  (gelezen 425 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline Roald1965

  • Nieuw Lid
  • *
  • Berichten: 4
Informer Pro
« Gepost op: 25 januari 2019, 20:46:24 »
Ik heb sinds kort een Informer pro maar ondanks de handleiding lukt het me niet om woordfilter goed te krijgen. Ik maximaal 16 capcodes ingesteld waaronder lifeliner 1 en 3. Maar om niet alle meldingen te krijgen heb ik woordfilter ingesteld en die ziet er zo uit, “A1&woonplaats” maar toch krijg ik alle meldingen van die 2 capcodes. Wat doe ik verkeerd. Van die 2 capcodes staan de filters aan. Wat moet nog meer ingesteld worden?

Groet,

Roald

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1290
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Informer Pro
« Reactie #1 Gepost op: 25 januari 2019, 20:52:00 »
Diverse opties:
1) Zonder maildrop zal je altijd alle meldingen krijgen.
Je kunt het geluid van deze codes op 0000000 zetten. Alarmeren ze in ieder geval niet.
Wel verschijnen ze in beeld.
Alleen alarm wanneer filterwoord erin zit.

2) Met maildrop (via programmer):
Je kunt het geluid van deze codes op 0000000 zetten. Alarmeren ze niet.
Zonder filterwoord in melding in 2e regel, slaat er max. 5 per code op.
Alleen alarm wanneer filterwoord erin zit.
Meldingen met filterwoord op 1e regel met alarmering.

Offline Roald1965

  • Nieuw Lid
  • *
  • Berichten: 4
Re: Informer Pro
« Reactie #2 Gepost op: 25 januari 2019, 21:15:08 »
Oké ga optie 1 maar proberen. Optie 2 gaat niet heb helaas geen programmer. Maar moet je woordfilter 1 de geluidscode die er nu staat weghalen of laten staan? Dus geluidscode van de capcode wijzigen in 0000000?
Ben benieuwd of me dat lukt hé.

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1290
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Informer Pro
« Reactie #3 Gepost op: 25 januari 2019, 21:24:00 »
Oké ga optie 1 maar proberen. Optie 2 gaat niet heb helaas geen programmer. Maar moet je woordfilter 1 de geluidscode die er nu staat weghalen of laten staan? Dus geluidscode van de capcode wijzigen in 0000000? CORRECT
Ben benieuwd of me dat lukt hé.

Offline Roald1965

  • Nieuw Lid
  • *
  • Berichten: 4
Re: Informer Pro
« Reactie #4 Gepost op: 25 januari 2019, 21:32:04 »
En die geluidscode die bij woordfilter 1 staat dan? Laten staan of weghalen of ook wijzigen ergens in?

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1290
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Informer Pro
« Reactie #5 Gepost op: 26 januari 2019, 07:05:30 »
0000000000

Offline Roald1965

  • Nieuw Lid
  • *
  • Berichten: 4
Re: Informer Pro
« Reactie #6 Gepost op: 26 januari 2019, 10:31:17 »
Bedankt :)