Auteur Topic: TP-110 Programeer vraagje  (gelezen 728 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline vuurvreter63

  • p2kflex'er
  • *
  • Berichten: 371
    • www.vuurvreter.eu
TP-110 Programeer vraagje
« Gepost op: 7 oktober 2018, 21:01:25 »
Ik ben in het bezit van een TP-110 tafelpager.

Kan ik hier een aantal capcodes zo instellen, dat ze wel in beeld verschijnen maar geen piepje geven?
Ik heb nu alle capcodes op discreet ingesteld, maar wens een aantal andere codes stil te laten verschijnen.

P.S.
Is het mogelijk om het display uit te laten gaan als hij op stroom is aangesloten? Deze blijft nu gedimd branden.
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1290
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: TP-110 Programeer vraagje
« Reactie #1 Gepost op: 7 oktober 2018, 21:16:03 »
Kan ik hier een aantal capcodes zo instellen, dat ze wel in beeld verschijnen maar geen piepje geven?
Ik heb nu alle capcodes op discreet ingesteld, maar wens een aantal andere codes stil te laten verschijnen.
= Geluid op 000000000

P.S.
Is het mogelijk om het display uit te laten gaan als hij op stroom is aangesloten? Deze blijft nu gedimd branden.
(wij stellen hem standaard zo in, dat de verlichting alleen bij melding 30 sec. aan is, daarna uit).
= Met de progset instelbaar

Offline vuurvreter63

  • p2kflex'er
  • *
  • Berichten: 371
    • www.vuurvreter.eu
Re: TP-110 Programeer vraagje
« Reactie #2 Gepost op: 7 oktober 2018, 21:46:15 »
Kan ik hier een aantal capcodes zo instellen, dat ze wel in beeld verschijnen maar geen piepje geven?
Ik heb nu alle capcodes op discreet ingesteld, maar wens een aantal andere codes stil te laten verschijnen.
= Geluid op 000000000

Thanks, dit ga ik doen.


P.S.
Is het mogelijk om het display uit te laten gaan als hij op stroom is aangesloten? Deze blijft nu gedimd branden.
(wij stellen hem standaard zo in, dat de verlichting alleen bij melding 30 sec. aan is, daarna uit).
= Met de progset instelbaar[/quote]
Die heb ik, waar moet ik dan kijken, welke instelling?
Kennelijk zie ik iets over het hoofd?
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.

Offline vuurvreter63

  • p2kflex'er
  • *
  • Berichten: 371
    • www.vuurvreter.eu
Re: TP-110 Programeer vraagje
« Reactie #3 Gepost op: 7 oktober 2018, 22:07:34 »
P.S.
Is het mogelijk om het display uit te laten gaan als hij op stroom is aangesloten? Deze blijft nu gedimd branden.
(wij stellen hem standaard zo in, dat de verlichting alleen bij melding 30 sec. aan is, daarna uit).
= Met de progset instelbaar

Die heb ik, waar moet ik dan kijken, welke instelling?
Kennelijk zie ik iets over het hoofd?
[/quote]
Licht is nu wel gedimd, echter bij een melding licht het scherm niet op.
Dit is wel een code met de geluidsinstelling 0000000000000000
Heb nog geen code met piepje gehad.
Hij blijft nu hangen op voorlaatste melding.
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1290
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: TP-110 Programeer vraagje
« Reactie #4 Gepost op: 8 oktober 2018, 15:59:37 »
DIRECT SHOW LAMP ON Aanvinken.

Offline vuurvreter63

  • p2kflex'er
  • *
  • Berichten: 371
    • www.vuurvreter.eu
Re: TP-110 Programeer vraagje
« Reactie #5 Gepost op: 8 oktober 2018, 21:28:34 »
Citaat
DIRECT SHOW LAMP ON Aanvinken.

Staat aan en werkt.

Vraag me af,waarom de laatste melding in beeld blijft staan als ik hem niet wegdruk.
Op de Galaxy pager verdwijnt de melding wel en krijg je de knipperende driehoekjes in beeld.
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1290
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: TP-110 Programeer vraagje
« Reactie #6 Gepost op: 9 oktober 2018, 16:37:17 »
Allemaal programmeerinstellingen.

RTMF ;-)

(read the manual first)