Auteur Topic: Informer Pro vraagje  (gelezen 704 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline Jeroen Landman

  • Nieuw Lid
  • *
  • Berichten: 4
Informer Pro vraagje
« Gepost op: 24 mei 2018, 20:38:06 »
Hallo,

ik bezit 2 informer Pro's
model  AF-A26 GP
en model INF-26 GP

Nu is mijn probleem dat ik het model AF-A26 wel kan programmeren en lezen met de software versie 1.10, maar
de INF-26 GP geeft een "READ ERROR" met de zelfde programmer en software.

Is er verschil tussen deze versie van Informer Pro's in werking en programmeer software?

Alvast bedankt voor het antwoord.

Jeroen

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1218
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Informer Pro vraagje
« Reactie #1 Gepost op: 24 mei 2018, 20:43:08 »
INF Is wat er nu geleverd wordt.
Ik vermoed een slecht contact. Geoxideerd / vuil.
Tegenwoordig zitten we op V1.12, maar dat staat los van de foutmelding.

Offline Jeroen Landman

  • Nieuw Lid
  • *
  • Berichten: 4
Re: Informer Pro vraagje
« Reactie #2 Gepost op: 24 mei 2018, 20:59:44 »
Bedankt voor je reactie.
Heb eens goed gekeken naar de contacten en zie verschil.
Bij de AF-a26 zijn de contacten ovaal, en bij de INF rond.
Dus ga even kijken als ik iets moet schuiven of drukken met pennetjes in de programmer

Wat is het verschil tussen versie 1.10 en versie 1.12 software?
kun jij dat vertellen.

Vr. gr.
Jeroen

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1218
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Informer Pro vraagje
« Reactie #3 Gepost op: 24 mei 2018, 21:13:18 »
In principe niks, alle Informers hebben dezelfde mogelijkheden.
1.12 Werkt ook met oude versies Informer.
Vermoedelijk iets met datumsynchronisatie op de nieuwere pagers.

Offline Jeroen Landman

  • Nieuw Lid
  • *
  • Berichten: 4
Re: Informer Pro vraagje
« Reactie #4 Gepost op: 24 mei 2018, 21:20:49 »
Nou inderdaad het lag aan de contactjes in de pagers.
Na veel schuif en duw werk, de pager goed "geklemd" op de programmeer unit de read functie kunnen gebruiken.

Ook gelijk even gekeken naar de firmware versie's in beide pagers.
De AF-a26 heeft versie 14,0 en de INF-26 versie 15,0
Dus inderdaad de INF is nieuwer.
wat het verschil is kan ik niet ontdekken.

Is de firmware ook te updaten met de programmer, en is er uberhaupt firmware beschikbaar.

Bedankt voor de info, ga nog even opzoek naar de versie 1.12 software.

Vr. Gr.
Jeroen

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1218
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Informer Pro vraagje
« Reactie #5 Gepost op: 24 mei 2018, 21:39:38 »
Waarom FW update wanneer iets goed werkt?

Voor software, email even info at semafoonwinkel punt nl