Auteur Topic: ProRail op Entropia  (gelezen 4258 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline Arle

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1214
ProRail op Entropia
« Gepost op: 23 januari 2018, 21:53:53 »
Getuige deze tweet heeft ProRail nieuwe portofoons.
Deze werken op Entropia (Tetra).

Citaat
Nu aanwezig op standplaats voor #instructie van onze nieuwe #portofoon. Verzorgd door collega van standplaats #Utrecht #Entropia #vooruitgang #ProRail #Incidentenbestrijding https://t.co/jI3s9QROqR

In de tweet staat ook nog een fotootje.
Met vriendelijke groet,
Arlé


Offline Tom-

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 368
Re: ProRail op Entropia
« Reactie #1 Gepost op: 24 januari 2018, 07:46:13 »
Uit de tekst in de foto is op te maken dat DMO ook ingesteld is op de porto. Misschien is er bij grote incidenten mee te luisteren - als je dicht in de buurt zit.

Offline ET

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1183
  • Schiedam
Re: ProRail op Entropia
« Reactie #2 Gepost op: 24 januari 2018, 07:57:28 »
Uit de tekst in de foto is op te maken dat DMO ook ingesteld is op de porto. Misschien is er bij grote incidenten mee te luisteren - als je dicht in de buurt zit.

En waar maak je dat uit op ??
Entropia is gewoon TMO.

Elmar
Uniden UBC9000XLT / RTL R820T2 / Funcube Pro
Ailunce HD1 / Motorola MTH800 / Motorola DM4600 / Motorola GM360
Diamond X50 / Diamond D707 / Diamond MR77B / Kathrein K751221 (UHF)

Offline Kevinho

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 621
Re: ProRail op Entropia
« Reactie #3 Gepost op: 24 januari 2018, 08:04:26 »
Misschien moet je de instructiekaart op de foto even lezen :)

Offline Hunter

  • Beheerder
  • *****
  • Berichten: 6802
  • PE1RFR
Re: ProRail op Entropia
« Reactie #4 Gepost op: 24 januari 2018, 09:26:12 »
Leuk dat het erin zit, maar wat heeft dat voor deze gebruikersgroep voor toegevoegde waarde?

Offline pe2cvf

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 160
Re: ProRail op Entropia
« Reactie #5 Gepost op: 24 januari 2018, 10:56:01 »
Entropia is niet overal dekkend, lijkt mij een goed argument om ook simplex in dmo te kunnen werken.

Ben wel benieuwd naar de settings, zijn die zichtbaar te maken met een AOR scanner? Telive werkt alleen met TMO.
Gr Roel

Offline Tom-

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 368
Re: ProRail op Entropia
« Reactie #6 Gepost op: 24 januari 2018, 13:18:15 »
Entropia is niet overal dekkend, lijkt mij een goed argument om ook simplex in dmo te kunnen werken.

Daar ga ik ook van uit. Lees ook even de reacties op de tweet. Twee weginspecteurs, professionele Entropia gebruikers dus, reageren. Zegt mij genoeg.

Offline pe2cvf

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 160
Re: ProRail op Entropia
« Reactie #7 Gepost op: 24 januari 2018, 18:33:15 »
Geen landelijke dekking hoeft geen probleem te zijn. Is natuurlijk afhankelijk van de behoefte. Als ProRail hier geen problemen mee heeft is het een goede oplossing. Er vanuitgaande dat er goed is getest, en gemeten. Als de grootste behoefte lokale communicatie is, in samenwerking met V&S dan zullen zij geen problemen ervaren.
Gr Roel

Offline SeaSparks

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 66
Re: ProRail op Entropia
« Reactie #8 Gepost op: 23 oktober 2019, 11:24:34 »
Stiekem toch wel benieuwd naar de MNC...  ;D

Offline ET

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1183
  • Schiedam
Re: ProRail op Entropia
« Reactie #9 Gepost op: 23 oktober 2019, 11:44:09 »
Stiekem toch wel benieuwd naar de MNC...  ;D

MNC van Entropia, dat is toch wel algemeen bekend zou ik zo zeggen.
Uniden UBC9000XLT / RTL R820T2 / Funcube Pro
Ailunce HD1 / Motorola MTH800 / Motorola DM4600 / Motorola GM360
Diamond X50 / Diamond D707 / Diamond MR77B / Kathrein K751221 (UHF)

Offline Nick19

  • Nieuw Lid
  • *
  • Berichten: 9
Re: ProRail op Entropia
« Reactie #10 Gepost op: 29 september 2020, 15:26:14 »
Op een incident  of bij een oefening word er geschakeld  naar  dmo. Ik ben wel benieuwd naar de freuqenties

Offline gjbzmr

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 541
Re: ProRail op Entropia
« Reactie #11 Gepost op: 29 september 2020, 17:14:26 »
Op een incident  of bij een oefening word er geschakeld  naar  dmo. Ik ben wel benieuwd naar de freuqenties

Die zijn toch algemeen bekend?

419.90625 en 429.88125 MHz
UBC125XLT met RH-F10 - UBC9000XLT en AOR AR-DV1 met Diamond X30n (19m Aircell-7) - Midland C710  met SRH-803s - RH-795 - Icom IC-A3E met FA-BO1AR -  Tyt MD-390 - Tyt MD-380

Offline Erik46

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 320
Re: ProRail op Entropia
« Reactie #12 Gepost op: 29 september 2020, 18:10:26 »
TG ook bekend
UNIDEN SCANNER VOOR P2000
MTP700 TETRA
TYTERA MD380
UBCD3600XLT