Auteur Topic: TP-100  (gelezen 2108 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline Metal Henkie

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 264
TP-100
« Gepost op: 2 januari 2018, 12:01:46 »
De datum op mijn TP-100 klopt niet meer, staat op 10/07/09. Nieuwjaarsnacht is kennelijk de stroom er even af geweest, want ik zag gisterenmorgen dat 'ie opnieuw was opgestart met de foute datum. Ik heb hem een keer uit en weer aangezet, zonder resultaat. Vanmorgen een keer de stroom eraf gehaald, ook dat helpt niet. Verder werkt de ontvanger nog steeds goed, ook de tijd klopt.
4x UBC780XLT; 2x UBC760XLT; UBC3500XLT; Sangean ATS-909X; Airnav RadarBox; TP-100 BASIC; Galaxy

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1190
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: TP-100
« Reactie #1 Gepost op: 2 januari 2018, 16:27:15 »
Tijd & datum haalt ie uit het netwerk. Zou automatisch goed moeten komen.

Offline Metal Henkie

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 264
Re: TP-100
« Reactie #2 Gepost op: 2 januari 2018, 17:26:28 »
Tijd & datum haalt ie uit het netwerk. Zou automatisch goed moeten komen.

Het vreemde is dat mijn Galaxy wel goed is en dat het ook alleen de datum is die verkeerd staat.
4x UBC780XLT; 2x UBC760XLT; UBC3500XLT; Sangean ATS-909X; Airnav RadarBox; TP-100 BASIC; Galaxy

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1190
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: TP-100
« Reactie #3 Gepost op: 2 januari 2018, 19:04:36 »
Resetten middels schakelaar onderop

Offline Metal Henkie

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 264
Re: TP-100
« Reactie #4 Gepost op: 4 januari 2018, 13:16:11 »
Resetten middels schakelaar onderop

Wis ik hiermee niet alle geprogrammeerde capcodes e.d.?
4x UBC780XLT; 2x UBC760XLT; UBC3500XLT; Sangean ATS-909X; Airnav RadarBox; TP-100 BASIC; Galaxy

Offline Metal Henkie

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 264
Re: TP-100
« Reactie #5 Gepost op: 4 januari 2018, 14:01:14 »
Resetten middels schakelaar onderop

Wis ik hiermee niet alle geprogrammeerde capcodes e.d.?

Er zit geen resetknop op mijn TP100.
4x UBC780XLT; 2x UBC760XLT; UBC3500XLT; Sangean ATS-909X; Airnav RadarBox; TP-100 BASIC; Galaxy

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1190
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: TP-100
« Reactie #6 Gepost op: 4 januari 2018, 16:21:26 »
Hmm, oke. Wij verkopen alleen de TP-110. TP-100 hebben wij nooit verkocht.
Daarbij zit onder de serienummer sticker een gaatje, met daarachter een reset schakelaar.

Offline Pe

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 298
Re: TP-100
« Reactie #7 Gepost op: 21 januari 2018, 08:37:56 »
Ik heb de mijne al meer dan 6 jaar en op eens is het volgens de software geen tp100 meer, zelfde poort. Hij word niet meer herkend ook origineel file kan er dus niet in. Hij is vannacht in storing gegaan.

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1190
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: TP-100
« Reactie #8 Gepost op: 21 januari 2018, 10:55:37 »
De TP-110 gaat na herprogrammeren naar de verkeerde datum met de huidige software V1.2.1, vermoedelijk sinds 1-1-18, tijd is wel goed.
Vorige week is er nieuwe software uitgekomen V1.2.3, daarmee is dat probleem opgelost.
Wellicht ook voor de TP100? Vraag je leverancier even.

Offline GerP

  • DJI PI Zuid-Oost
  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 179
Re: TP-100
« Reactie #9 Gepost op: 21 januari 2018, 11:25:04 »
De TP-110 gaat na herprogrammeren naar de verkeerde datum met de huidige software V1.2.1, vermoedelijk sinds 1-1-18, tijd is wel goed.
Vorige week is er nieuwe software uitgekomen V1.2.3, daarmee is dat probleem opgelost.
Wellicht ook voor de TP100? Vraag je leverancier even.

Komt de V1.2.3. ook in jouw download sectie van semafoonwinkel.nl?

Mvg. GerP
AOR AR-DV1 / BCT15X / Whistler TRX-1 en 2 / Infostriem X5 / CCW Multicoupler / Stridsberg MCA204M/N

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1190
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: TP-100
« Reactie #10 Gepost op: 21 januari 2018, 16:18:14 »
Er zijn figuren welke menen er hun TP100 mee te moeten proggen, met alle gevolgen van dien.
Klanten hebben hem reeds ontvangen van ons.

Offline GerP

  • DJI PI Zuid-Oost
  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 179
Re: TP-100
« Reactie #11 Gepost op: 21 januari 2018, 16:53:11 »
Er zijn figuren welke menen er hun TP100 mee te moeten proggen, met alle gevolgen van dien.
Klanten hebben hem reeds ontvangen van ons.

Dan vraag ik hem maar aan bij de P2000shop.

Gr. GerP
AOR AR-DV1 / BCT15X / Whistler TRX-1 en 2 / Infostriem X5 / CCW Multicoupler / Stridsberg MCA204M/N

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1190
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: TP-100
« Reactie #12 Gepost op: 21 januari 2018, 17:54:42 »
Ik wil hem ook wel emailen, maar zorg wel dat je hem goed gebruikt.
Er zijn mensen welke denk dat je van een 100 zomaar een 110 kunt maken ;-(
Email aan info at semafoonwinkel punt nl

Offline GerP

  • DJI PI Zuid-Oost
  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 179
Re: TP-100
« Reactie #13 Gepost op: 21 januari 2018, 18:06:27 »
Hoi Werner,

Mail is gestuurd.
Alvast bedankt.

Mvg. GerP
AOR AR-DV1 / BCT15X / Whistler TRX-1 en 2 / Infostriem X5 / CCW Multicoupler / Stridsberg MCA204M/N

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1190
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: TP-100
« Reactie #14 Gepost op: 21 januari 2018, 18:27:13 »
Gestuurd, succes ermee !