Auteur Topic: software ubc 125 xlt  (gelezen 1665 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline luistervink 12

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 199
  • scanner ubc ezi 33 xlt en ubc 125 xlt
software ubc 125 xlt
« Gepost op: 19 juli 2017, 10:09:18 »
hallo ik krijg een dezer dagen mijn nieuwe scanner de ubc 125 xlt . nu is de vraag of deze ook werkt zonder software of niet

Offline Gotya

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 112
Re: software ubc 125 xlt
« Reactie #1 Gepost op: 19 juli 2017, 10:24:58 »
natuurlijk zou hij moeten werken, je moet alleen alle frequenties handmatig intoetsen.
Met software op de pc kun je makkelijker een bestand maken (knippen, plakken of importeren van een bestaand bestand) in deze in de scanner laden.

Offline luistervink 12

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 199
  • scanner ubc ezi 33 xlt en ubc 125 xlt
Re: software ubc 125 xlt
« Reactie #2 Gepost op: 19 juli 2017, 10:30:50 »
bedankt

Offline Scanner Brussels

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 166
Re: software ubc 125 xlt
« Reactie #3 Gepost op: 19 juli 2017, 11:52:08 »
Ik doe ook alles manueel op de 125 en 3600 aangezien enkel winddoos programma's voorhanden.

Scanner Brussels

Offline Johan Beck

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 13565
  • Scheveningen
    • Frequentiedatabase
Re: software ubc 125 xlt
« Reactie #4 Gepost op: 19 juli 2017, 11:52:36 »
Hier vind je gratis software.
http://www.nick-bailey.co.uk/scan125/

Je kan ook de software van Butel gebruiken maar dan kan je per keer maar 1 bank uploaden geloof ik.
Zelf gebruik ik de volledige software van Butel en dat werkt perfect.

Offline luistervink 12

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 199
  • scanner ubc ezi 33 xlt en ubc 125 xlt
Re: software ubc 125 xlt
« Reactie #5 Gepost op: 19 juli 2017, 12:33:28 »
ok bedankt allemaal

Offline Pieter61

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 184
Re: software ubc 125 xlt
« Reactie #6 Gepost op: 19 juli 2017, 17:29:04 »
Hier vind je gratis software.
http://www.nick-bailey.co.uk/scan125/

Je kan ook de software van Butel gebruiken maar dan kan je per keer maar 1 bank uploaden geloof ik.
Zelf gebruik ik de volledige software van Butel en dat werkt perfect.

Met de Butelsoftware (ARC125) kun je alle 10 banken gelijktijdig uploaden.
Ontvangers: * UBC125XLT | * COM215 icm ARC125 | * SCAN125 | * ICOM IC-R70 | * SDRPlay (RSP2) icm SDR-Uno
Antennes: * 12mtr LW + Balun | * Mini-Whipe | * Diamond D777 | * WY204 Yagi N

Offline Johan Beck

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 13565
  • Scheveningen
    • Frequentiedatabase
Re: software ubc 125 xlt
« Reactie #7 Gepost op: 19 juli 2017, 17:34:44 »
Ja maar toch niet met de ongeregistreerde versie?

Offline Vliegtuigenspotter

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 53
    • Vliegtuigenspotter
Re: software ubc 125 xlt
« Reactie #8 Gepost op: 19 juli 2017, 17:50:18 »
Ik doe ook alles manueel op de 125 en 3600 aangezien enkel winddoos programma's voorhanden.

Scanner Brussels

Op een Mac werken de programma's ook probleemloos via een programma als Parallels.

Offline Pieter61

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 184
Re: software ubc 125 xlt
« Reactie #9 Gepost op: 19 juli 2017, 20:17:20 »
Ja maar toch niet met de ongeregistreerde versie?

Met de ongeregistreerde versie heb ik geen ervaring.
Ontvangers: * UBC125XLT | * COM215 icm ARC125 | * SCAN125 | * ICOM IC-R70 | * SDRPlay (RSP2) icm SDR-Uno
Antennes: * 12mtr LW + Balun | * Mini-Whipe | * Diamond D777 | * WY204 Yagi N

Offline Johan Beck

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 13565
  • Scheveningen
    • Frequentiedatabase
Re: software ubc 125 xlt
« Reactie #10 Gepost op: 19 juli 2017, 21:00:54 »
Ik ook niet hoor. Maar dacht dat dit wel zo was met ARC230 en 3500.

Offline Scanner Brussels

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 166
Re: software ubc 125 xlt
« Reactie #11 Gepost op: 20 juli 2017, 04:26:19 »
Ik doe ook alles manueel op de 125 en 3600 aangezien enkel winddoos programma's voorhanden.

Scanner Brussels

Op een Mac werken de programma's ook probleemloos via een programma als Parallels.

Weer ik maar ik ga geen programma installeren om een ander te kunnen draaien. Is trouwens ook niet gratis en om nu een programma te kopen om slechts één programma te kunnen draaien vind ik zelf wat overdreven.