Auteur Topic: jupiter pro probleem  (gelezen 3219 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline Remon

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1055
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #15 Gepost op: 7 januari 2019, 21:38:07 »
Verzenden is geen probleem. Ik moet wel even zoeken naar de juiste programmeersoftware.

Offline sunlight

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 17
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #16 Gepost op: 7 januari 2019, 21:51:03 »
Ok, laat maar even weten hoe en wat. Alvast bedankt.

Offline Remon

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1055
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #17 Gepost op: 9 januari 2019, 13:01:27 »
Ik heb zitten zoeken op mijn backup schijven, maar kan de software niet vinden. Ik vermoed dat het op andere backup media staat die ik niet meer kan afspelen omdat ik geen DVD speler in mijn computers heb..

Het gaat dus om de Jupiter (Pro) v6.6 als ik het goed begrijp? Misschien kan iemand anders er meer over vertellen of wellicht heeft diegene zelfs de software. Was dit niet de allereerste Jupiter pager?

Offline Erik44

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 254
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #18 Gepost op: 9 januari 2019, 13:30:52 »
misschien kan semafoonwinkel je helpen
Scanner:Uniden 10 kanaals voor P2000
Scanner:AOR AR8000
MTP700
TYTERA MD380
Raspberry Pi 3 B+ (2018)

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1270
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #19 Gepost op: 9 januari 2019, 15:46:17 »
misschien kan semafoonwinkel je helpen

Yep, stuur even een email. Heb e.e.a in het museum liggen ;-)

Offline sunlight

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 17
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #20 Gepost op: 9 januari 2019, 19:49:45 »
Ik heb zitten zoeken op mijn backup schijven, maar kan de software niet vinden. Ik vermoed dat het op andere backup media staat die ik niet meer kan afspelen omdat ik geen DVD speler in mijn computers heb..

Het gaat dus om de Jupiter (Pro) v6.6 als ik het goed begrijp? Misschien kan iemand anders er meer over vertellen of wellicht heeft diegene zelfs de software. Was dit niet de allereerste Jupiter pager?

Ja opslag is hier ook altijd een probleem. Ik heb inderdaad de 6.6

misschien kan semafoonwinkel je helpen

Yep, stuur even een email. Heb e.e.a in het museum liggen ;-)

Gaat het alleen om de software of om de programmer?

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1270
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #21 Gepost op: 9 januari 2019, 20:00:48 »
Software gestuurd voor diverse 6.x versies.

Offline sunlight

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 17
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #22 Gepost op: 9 januari 2019, 20:25:03 »
Bedankt ik heb ze binnen. Laat maar even weten hoe je het met de programmer wilt doen.

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1270
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #23 Gepost op: 9 januari 2019, 20:37:50 »
Deze programmer hebben we al 10 jaar niet meer.
Moet je voor in een museum zijn ;-)

Sunlight had er een geloof ik?

Offline sunlight

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 17
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #24 Gepost op: 9 januari 2019, 20:46:22 »
Deze programmer hebben we al 10 jaar niet meer.
Moet je voor in een museum zijn ;-)

Sunlight had er een geloof ik?

Nee ik zoek er 1. Remon heeft er 1

Offline Remon

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1055
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #25 Gepost op: 11 januari 2019, 22:39:40 »
Ik heb een e-mail naar het adres in je profiel verstuurd.

Offline Falcon2001

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 31
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #26 Gepost op: 14 januari 2019, 19:52:44 »
Hallo,

Ik heb nog een pager programmeer set liggen met LPT poort aansluiting met 4 pennetjes die je achter in de pager moet steken met de software voor o.a. de Apollo.
Ik heb nu een Jupiter Pro met programmeer-set via USB.
Je pager her programmeren is in veel gevallen nodig, vooral hier in kop Noord Holland zijn de CAPcodes van Alkmaar, Heerhugowaard en omliggende gemeentes gewijzigd enige tijd geleden.
De onderstaande lijst heb ik gevonden op: https://www.tomzulu10capcodes.nl/capcodes-per-regio/10-noord-holland-noord/capcodes-brandweer-roepnummers en geprogrammeerd, werken allemaal.
Het was tot een aantal maanden geleden wel erg stil op de pager :-)
Op 112meldingen.nl zie je ook veel CAPcodes die bij 112meldingen onbekend zijn, dat zijn dus o.a. deze CAPcodes die nieuw zijn.
De juiste CAPcodes doorgeven werkt niet door een storing bij 112meldingen, wordt niet onderhouden denk ik.

01.Heerhugowaard-Centr.       0205161
02.Heerhugowaard-Noord      0205162
03.Alkmaar Centrum         0204361
04.Alkmaar Koedijk               0204362
05.Langedijk Z-Scharwoud     0205172
06.Langedijk N-Scharwoude   0205173
07.Koggeland                        0202589
08.Bergen                             0204370
09.Schoorl                               0204371
10.Groet                               0204372
11.Egmond aan Zee          0204373
12.Heiloo                     0204374
13.Warmenhuizen          0201689
14.Hoorn                     0201789
15.Wervershoof                  0202538
16.Stompetoren                  0204365
Uniden Bearcat UBCD3600xlt
Basis: Diamond X-300N
Mobiel: Diamond SRH771 / Sirio 2070R

Offline Remon

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1055
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #27 Gepost op: 14 januari 2019, 21:07:01 »
Met 4 pennetjes was toch voor de Bravo 800/ProOne pagers?

Ik heb de programmer inmiddels ingepakt en sunlight zal hem nog deze week in huis hebben.

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1270
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #28 Gepost op: 14 januari 2019, 21:24:37 »
Met 4 pennetjes was toch voor de Bravo 800/ProOne pagers?

Ik heb de programmer inmiddels ingepakt en sunlight zal hem nog deze week in huis hebben.

Correct, met de lange bout, 4e pen was de voeding. 3 Pennen is Jupiter.

Offline Falcon2001

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 31
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #29 Gepost op: 15 januari 2019, 13:49:46 »
Inderdaad 3 pennetjes, meende te herinneren dat het er 4 waren  ;D
Ik weet dat ik mijn oude Apollo ermee programmeerde, die ik nu niet meer heb.
De kabel is te koop met software en wachtwoord voor deze software.
Deze heeft een LPT(Pinterpoort)aansluiting en aan de andere kant een kastje met 3 pennetjes om achter in de pager te prikken.
Uniden Bearcat UBCD3600xlt
Basis: Diamond X-300N
Mobiel: Diamond SRH771 / Sirio 2070R