Auteur Topic: jupiter pro probleem  (gelezen 3631 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline sunlight

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 17
jupiter pro probleem
« Gepost op: 15 maart 2017, 19:11:46 »
Beste kenners

Ik heb een jupiter pro model af-a25-v6.6 welke wat gekke dingen doet. De tijd is niet meerautomatisch via het netwerk geupdate en bij een capmelding geeft hij ook geen geluid meer terwijl hij bij aanzetten wel piept. Nachtmode staat uit en zojust kreeg ik een melding welke wel geluid gaf. Het gekke is dat bij die laatste melding een teken van binnenkomende melding op de allereerste regel stont en bij de meldingen waarbij de pieper niet piept staan deze meldingen op de 2e regel te knipperen met een klein streepje eronder.

Weet iemand wat dit is?

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1290
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #1 Gepost op: 15 maart 2017, 19:33:48 »
Bitje omgevallen.
Opnieuw proggen.
Pager is ca. 12 jaar oud....

Offline sunlight

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 17
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #2 Gepost op: 15 maart 2017, 19:36:37 »
Iemand in de buurt van uden die dit kan? Kan er dan ook een nieuwe softwareversie op?

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1290
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #3 Gepost op: 15 maart 2017, 19:42:18 »
Nwe versie erop kan niet.
Eerst originele tbl erin, dan opnieuw instellen.

Offline sunlight

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 17
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #4 Gepost op: 15 maart 2017, 19:53:26 »
Ok dan moet ik iemand omgeving uden zoeken welke een programmer heeft. Iemand?

Offline Jamapumo

  • Nieuw Lid
  • *
  • Berichten: 4
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #5 Gepost op: 25 september 2017, 13:18:53 »
Indien de progger voor jouw versie hetzelfde is als versie 9.1 kan ik hem wel opnieuw programmeren (Venray)

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1290
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #6 Gepost op: 25 september 2017, 16:43:39 »
Je reageert op een topic van 15 maart 2017.
En nee, de programmer is niet dezelfde (LPT ipv USB).

Offline Jamapumo

  • Nieuw Lid
  • *
  • Berichten: 4
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #7 Gepost op: 26 september 2017, 14:14:25 »
15 maart is "maar" 6 maanden geleden.  :D ;D

Offline sunlight

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 17
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #8 Gepost op: 6 januari 2019, 12:09:02 »
Sorry ik had geen notificatie gehad.

Probleem bestaat nog steeds dus als het aanbod nog geld ga ik hier graag op in.

Online Remon

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1065
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #9 Gepost op: 6 januari 2019, 12:22:21 »
Als je een computer hebt welke is voorzien van een LPT poort, dan heb ik nog wel een oud model programmeerset liggen.

Offline sunlight

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 17
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #10 Gepost op: 6 januari 2019, 20:57:51 »
Die heb ik nog wel 1. Wat wil je ervoor hebben?

Alvast bedankt

Online Remon

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1065
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #11 Gepost op: 6 januari 2019, 22:01:10 »
Voor 20 euro mag hij weg. Dat is inclusief kabel.

Offline sunlight

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 17
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #12 Gepost op: 7 januari 2019, 18:53:15 »
Waar woon je en zitten de bestanddn om erop te schieten erbij?

Offline Discriminator

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 3871
  • Rene - Rotterdam
    • https://www.discriminator.nl
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #13 Gepost op: 7 januari 2019, 19:56:45 »
Waar woon je

Kijk eens in zijn profiel.

Offline sunlight

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 17
Re: jupiter pro probleem
« Reactie #14 Gepost op: 7 januari 2019, 20:15:10 »
Ja duh natuurlijk. Kun je hem verzenden?