Auteur Topic: Dmo  (gelezen 3762 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline Hutch

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1363
Dmo
« Gepost op: 1 juni 2016, 21:31:06 »
Hallo,Welk Dmo kanaal word er gebruikt in regio Eindhoven.


Bedankt.

Offline Erik

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 2172
    • KNV EHBO Den Helder
Re: Dmo
« Reactie #1 Gepost op: 2 juni 2016, 13:27:25 »
Hallo,Welk Dmo kanaal word er gebruikt in regio Eindhoven.


Bedankt.

De eerste TS zou op DMO 1 moeten zitten en alle volgende op 2, 3, 4 enz...

Offline Hutch

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1363
Re: Dmo
« Reactie #2 Gepost op: 2 juni 2016, 14:02:56 »
Hallo Erik,ik had begrepen dat het per regio gebonden was,Bijv kan een voor eindh en omgeving.
maar daar klopt dus niets van,Dan ga ik eens kijken of het lukt wat te horen,Thnx

Offline Erik

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 2172
    • KNV EHBO Den Helder
Re: Dmo
« Reactie #3 Gepost op: 2 juni 2016, 14:23:20 »
Hallo Erik,ik had begrepen dat het per regio gebonden was,Bijv kan een voor eindh en omgeving.
maar daar klopt dus niets van,Dan ga ik eens kijken of het lukt wat te horen,Thnx

Wat ik melde stond op een van de brandweersites uit jullie regio.
De meeste regio's hebben een DMO kanaal aan een TS toegewezen.
Mocht je er achter komen hoe het bij jouw in de regio zit laat dat dan even weten.

Offline Hutch

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1363
Re: Dmo
« Reactie #4 Gepost op: 2 juni 2016, 14:33:40 »
Ik probeer het met je info,Er achter komen weet ik niet of dat dat lukt.Zal je even een pm doen als dat goed is.

Offline Centralist_Fidel

  • Alarmerings functionaris
  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 78
    • Pagermon
Re: Dmo
« Reactie #5 Gepost op: 18 juli 2016, 03:54:43 »
Hallo,Welk Dmo kanaal word er gebruikt in regio Eindhoven.


Bedankt.

De eerste TS zou op DMO 1 moeten zitten en alle volgende op 2, 3, 4 enz...

Vreemd: Wij werken op DMO2 met de eerste auto. En de 3e TS op DMO5 :-)

Offline Erik

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 2172
    • KNV EHBO Den Helder
Re: Dmo
« Reactie #6 Gepost op: 18 juli 2016, 15:56:27 »
Hallo,Welk Dmo kanaal word er gebruikt in regio Eindhoven.


Bedankt.

De eerste TS zou op DMO 1 moeten zitten en alle volgende op 2, 3, 4 enz...

Vreemd: Wij werken op DMO2 met de eerste auto. En de 3e TS op DMO5 :-)

Welke kazerne is dat?

Offline MaWo

  • Nieuw Lid
  • *
  • Berichten: 2
Re: Dmo
« Reactie #7 Gepost op: 13 februari 2020, 21:41:17 »
Welke DMO kanalen gebruiken ze in Etten-Leur?

Offline Tom-

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 344
Re: Dmo
« Reactie #8 Gepost op: 14 februari 2020, 11:40:07 »
Lees de reactie boven je vorige post.

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1463
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Dmo
« Reactie #9 Gepost op: 14 februari 2020, 16:26:36 »
Welke DMO kanalen gebruiken ze in Etten-Leur?

Etten-Leur zit op DMR.