Auteur Topic: Storingen/bugs  (gelezen 97864 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline StefanV

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 39
    • StefanVerkerk.nl
Re: Storingen/bugs
« Reactie #45 Gepost op: 29 juli 2016, 14:15:40 »
Er zit een bugje in de monitor met de snelweg hectometerpaaltjes. De GPS co÷rdinaten worden niet goed doorgezet naar het script dat Google Maps opent bij het klikken van een link in de melding.

15:04:48 29-07-16   GROUP-1   P 1 Inmelden C2000 : : Pkp A28 R - Dasselaar : 44,1 Ermelo 067271 (OVDB Alarm)

Het onderstreepte gedeelte is een link naar:

javascript:ShowMap('52+29416');
Het is niet alleen met de A28 overigens, met meer snelwegen.

Offline Hunter

  • Beheerder
  • *****
  • Berichten: 6803
  • PE1RFR
Re: Storingen/bugs
« Reactie #46 Gepost op: 29 juli 2016, 18:38:45 »
Er zit een bugje in de monitor met de snelweg hectometerpaaltjes. De GPS co÷rdinaten worden niet goed doorgezet naar het script dat Google Maps opent bij het klikken van een link in de melding.

15:04:48 29-07-16   GROUP-1   P 1 Inmelden C2000 : : Pkp A28 R - Dasselaar : 44,1 Ermelo 067271 (OVDB Alarm)

Het onderstreepte gedeelte is een link naar:

javascript:ShowMap('52+29416');
Het is niet alleen met de A28 overigens, met meer snelwegen.

Wordt aan gewerkt, zie :

http://www.scannerforum.nl/index.php?topic=27901.msg268793#msg268793

Dit betreft een fout in het A28 bestand. Weet je meer snelwegen waar het niet goed gaat dan?

Offline Johan Beck

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 15956
  • Scheveningen
    • Frequentiedatabase
Re: Storingen/bugs
« Reactie #47 Gepost op: 1 augustus 2016, 09:11:05 »
Sins een aantal dagen heb ik het op http://www.p2kflex.frankieplankie.nl/ dat ik geen bepaalde regio/discipline aan kan klikken. De muis moet op een regio veranderen in een handje en als je dan klikt gaat ie naar de gewenste regio/discipline. Maar heel vaak gebeurt er niks en moet ik handmatig de pagina vernieuwen. Ook krijg ik dan weleens een melding in beeld dat de pagina niet reageert met dan de vraag of ik wil wachten of sluiten.

Offline Hunter

  • Beheerder
  • *****
  • Berichten: 6803
  • PE1RFR
Re: Storingen/bugs
« Reactie #48 Gepost op: 1 augustus 2016, 14:48:24 »
Vreemd, ervaren anderen dit ook?

Offline Alwin - R09

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 649
  • Lima Charlie
    • Online Scanner UTR
Re: Storingen/bugs
« Reactie #49 Gepost op: 2 augustus 2016, 17:00:25 »
Ook ik ervaar dezelfde problemen! Dacht eerst dat het aan mijn laptop lag, aangezien het een oud beestje is. Maar op de nieuwe laptop van mijn vriendin doet zich hetzelfde probleem voor!
Jupiter Pro V9.1(R02), Mercurius II V7.2(R03), Informer Pro(R09), P2000 Flexbox, Wouxun KG-UV2D, Baofeng BF888, Tyt dm-uvf10/MD380, CSI CS700, Motorola GP300/GM1200E, AOR AR8000, Uniden 3500XLT/UBC9000, Realistic PRO-2006, Anytone AT-D868 UVE2, Icom IC-M127, Diamond D777/Sirio CX45\Scout Marifo

Offline Hunter

  • Beheerder
  • *****
  • Berichten: 6803
  • PE1RFR
Re: Storingen/bugs
« Reactie #50 Gepost op: 2 augustus 2016, 18:28:21 »
Hebben we het dan over de algemene monitor (landelijk), een regionale pagina, beiden, na verloop van hoeveel tijd treedt dit op?

Het enige wat mij net opvalt op de algemene/landelijke pagina is dat de lijst (pagina) steeds langer wordt en het daardoor ook langer duurt om te verversen. Misschien dat het in de tussentijd even stil lijkt te staan? Het is vooralsnog even lastig te reproduceren, zeker omdat het zo lang lijkt te duren.

Offline Hunter

  • Beheerder
  • *****
  • Berichten: 6803
  • PE1RFR
Re: Storingen/bugs
« Reactie #51 Gepost op: 2 augustus 2016, 18:40:54 »
Wat ik nu zie is dat bij verversing de nieuwe lijst boven de nieuwe wordt geladen, ipv eroverheen. Dat zal wellicht het probleem veroorzaken. Eens kijken of ik dat kan traceren....

Offline Johan Beck

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 15956
  • Scheveningen
    • Frequentiedatabase
Re: Storingen/bugs
« Reactie #52 Gepost op: 2 augustus 2016, 19:07:18 »
Hebben we het dan over de algemene monitor (landelijk), een regionale pagina, beiden, na verloop van hoeveel tijd treedt dit op?

Het maakt niet uit of ik van de monitor naar een regio/discipline ga of andersom. Ik heb het zodra ik direct naar de pagina ga, dus ook direct na het opstarten van de browser en het gaat de gehele dag zo door.

Offline Hunter

  • Beheerder
  • *****
  • Berichten: 6803
  • PE1RFR
Re: Storingen/bugs
« Reactie #53 Gepost op: 2 augustus 2016, 20:06:42 »

Offline Johan Beck

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 15956
  • Scheveningen
    • Frequentiedatabase
Re: Storingen/bugs
« Reactie #54 Gepost op: 2 augustus 2016, 21:40:10 »
Ja die werkt wel goed Peter.

Offline Hunter

  • Beheerder
  • *****
  • Berichten: 6803
  • PE1RFR
Re: Storingen/bugs
« Reactie #55 Gepost op: 4 augustus 2016, 23:47:15 »
Bloed, zweet en een paar traantjes, maar volgens mij is het nu opgelost, op de gebruikelijke pagina dus.

Offline Johan Beck

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 15956
  • Scheveningen
    • Frequentiedatabase
Re: Storingen/bugs
« Reactie #56 Gepost op: 5 augustus 2016, 09:02:13 »
Probleem lijkt inderdaad opgelost.

Offline Alwin - R09

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 649
  • Lima Charlie
    • Online Scanner UTR
Re: Storingen/bugs
« Reactie #57 Gepost op: 6 augustus 2016, 06:56:42 »
Probleem lijkt inderdaad opgelost. Alleen als je nu bijvoorbeeld Drenthe aanklikt, springt hij naar de monitor pagina in plaats van de Drenthe pagina. Als ik op A of B druk kom ik wel bij de goede uit!

Mvg,

Alwin
Jupiter Pro V9.1(R02), Mercurius II V7.2(R03), Informer Pro(R09), P2000 Flexbox, Wouxun KG-UV2D, Baofeng BF888, Tyt dm-uvf10/MD380, CSI CS700, Motorola GP300/GM1200E, AOR AR8000, Uniden 3500XLT/UBC9000, Realistic PRO-2006, Anytone AT-D868 UVE2, Icom IC-M127, Diamond D777/Sirio CX45\Scout Marifo

Offline Johan Beck

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 15956
  • Scheveningen
    • Frequentiedatabase
Re: Storingen/bugs
« Reactie #58 Gepost op: 6 augustus 2016, 07:00:23 »
Alleen als je nu bijvoorbeeld Drenthe aanklikt, springt hij naar de monitor pagina in plaats van de Drenthe pagina. Als ik op A of B druk kom ik wel bij de goede uit!

Bij mij hetzelfde.

Offline Hunter

  • Beheerder
  • *****
  • Berichten: 6803
  • PE1RFR
Re: Storingen/bugs
« Reactie #59 Gepost op: 6 augustus 2016, 09:28:36 »
Alleen als je nu bijvoorbeeld Drenthe aanklikt, springt hij naar de monitor pagina in plaats van de Drenthe pagina. Als ik op A of B druk kom ik wel bij de goede uit!

Bij mij hetzelfde.

Was ook al gemeld op facebook, inmiddels opgelost :)