Auteur Topic: Frequentielijst Amsterdam Airport Schiphol  (gelezen 264710 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline chinook

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 23
Re: Frequentielijst Amsterdam Airport Schiphol
« Reactie #450 Gepost op: 14 oktober 2020, 20:57:20 »
A1995/20: Air/ground operating frequency(ies) changed **NEW**

Q) EHAA/QCACF/IV/B/E/000/999/5255N00454E140

AMSTERDAM RADAR FREQUENCY 134.375MHZ CHANGED TO 120.555MHZ.

FROM: 17 Sep 2020 13:31 GMT (15:31 CEST)
TO: 15 Oct 2020 09:00 GMT (11:00 CEST)

Het lijkt er op dat 134.375 weer in gebruik is.

Offline Johan Beck

  • Moderator
  • *****
  • Berichten: 15944
  • Scheveningen
    • Frequentiedatabase
Re: Frequentielijst Amsterdam Airport Schiphol
« Reactie #451 Gepost op: 14 oktober 2020, 22:06:49 »
Ja ik hoor hem ook weer.