Auteur Topic: Woordfilter gebruiken Informer Pro  (gelezen 302 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline Roald1965

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 10
Woordfilter gebruiken Informer Pro
« Gepost op: 9 augustus 2019, 19:47:04 »
Ik heb een Informer Pro in gebruik en wil voor een bepaalde capcode een woordfilter gebruiken. Helaas lukt me niet, de melding van die capcode gaat gewoon af zonder dat het woord er in voorkomt. Wat doe ik niet goed?

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1381
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Woordfilter gebruiken Informer Pro
« Reactie #1 Gepost op: 10 augustus 2019, 08:18:00 »
Ik heb een Informer Pro in gebruik en wil voor een bepaalde capcode een woordfilter gebruiken. Helaas lukt me niet, de melding van die capcode gaat gewoon af zonder dat het woord er in voorkomt. Wat doe ik niet goed?

Boekje niet goed gelezen ;-)

Geluid van die CAP-code op 0 zetten uiteraard.

Offline Roald1965

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 10
Re: Woordfilter gebruiken Informer Pro
« Reactie #2 Gepost op: 10 augustus 2019, 10:34:54 »
Hoiii gaat me niet om het geluid maar om de melding die ik op het display te zien krijg. Ik heb voor een capcode een woordfilter ingesteld. Maar die capcode krijg ik gewoon te zien zonder dat het woordfilter in de melding staat. Wat ik dus wil is dat die capcode alleen op het display te zien komt waar dat woord in. Oor komt.

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1381
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Woordfilter gebruiken Informer Pro
« Reactie #3 Gepost op: 10 augustus 2019, 16:41:46 »
Dan moet je een programmer gebruiken en de functie maildrop, handmatig gaat dat niet lukken wat jij wil.

Offline Roald1965

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 10
Re: Woordfilter gebruiken Informer Pro
« Reactie #4 Gepost op: 10 augustus 2019, 17:09:59 »
En hoe kom ik daar aan?

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1381
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Woordfilter gebruiken Informer Pro
« Reactie #5 Gepost op: 10 augustus 2019, 19:35:56 »
Indien bij ons besteld, is dat meestal al ingesteld op kanaal 15 en/of 16. Doen we vaak (in overleg) bij o.a. regio codes van ambu, lifeliner.
Anders moet je dit met een programmer doen, lenen of kopen.

Offline Roald1965

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 10
Re: Woordfilter gebruiken Informer Pro
« Reactie #6 Gepost op: 10 augustus 2019, 20:44:08 »
Nou lekker dan, niet bij jullie gekocht helaas. Tja wie heeft er één? Zou het niet weten en zoiets kopen vind ik zonde van het geld om even wat in te stellen. Dan ben ik beter af de iPhone app Alarmfase 1.

Offline www.SemafoonWinkel.nl

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1381
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Woordfilter gebruiken Informer Pro
« Reactie #7 Gepost op: 11 augustus 2019, 18:57:55 »
Nou lekker dan, niet bij jullie gekocht helaas. Tja wie heeft er één? Zou het niet weten en zoiets kopen vind ik zonde van het geld om even wat in te stellen. Dan ben ik beter af de iPhone app Alarmfase 1.

1) Vlg keer bij ons kopen ;-)
2) Je profiel aanvullen met woonplaats, wellicht iemand in de buurt?
3) Verkoper vragen dit alsnog te doen

Offline Roald1965

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 10
Re: Woordfilter gebruiken Informer Pro
« Reactie #8 Gepost op: 11 augustus 2019, 19:57:15 »
Hoiiii ik heb iemand bij mij in de buurt gevonden die een programmeerset voor me heeft. Deze topic mag gesloten worden.