Auteur Topic: Capcodes op P2000 aflopend?  (gelezen 2503 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline Oxcart

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1879
Capcodes op P2000 aflopend?
« Gepost op: 26 juni 2015, 06:44:45 »
Beste medehobbyisten,

Een raar fenomeen hier sinds ik afgelopen woensdag ben teruggekomen van vakantie.
Mijn Infostream pager reageert niet meer op de geprogrammeerde capcodes zoals deze dat voorheen deed.
Ik bedoel hiermee te zeggen dat deze niet meer reageert op de laagste (geprogrammeerde) capcode maar op de hoogste.
Gisteren werd er gealarmeerd op een capcode lager dan 0202999 maar kwam dus enkel binnen op 0202999. Deze capcode heb ik toen uitgeschakeld waarna de pager toen wel op een capcode lager dan 0202999 af ging.
Weet iemand of de manier van volgorde in de alarmering op het netwerk is veranderd? Nu bijvoorbeeld beginnend met de hoogste capcode in plaats van de laagste? Volgens mij kan het niet liggen aan de pager aangezien ik dit probleem met meerdere Infostreams heb ondervonden.

De Galaxy's en Precoms heb ik nog niet kunnen testen maar die gaan wel gewoon normaal af door de prio functie te gebruiken waar dit probleem los van staat.

Offline Oxcart

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1879
Re: Capcodes op P2000 aflopend?
« Reactie #1 Gepost op: 26 juni 2015, 15:18:51 »
De Galaxypagers reageren nu op de laagste (geprogrammeerde) capcode in plaats van de hoogste terwijl dit voorheen omgekeerd was; Idem dus voor de Infostream X3, deze reageert nu op de hoogste capcode in plaats van de laatste.
Aan deze pagers is niets veranderd dus dan toch een netwerkinstelling?

Offline Pager

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 299
Re: Capcodes op P2000 aflopend?
« Reactie #2 Gepost op: 28 juni 2015, 21:10:33 »
Aan deze pagers is niets veranderd dus dan toch een netwerkinstelling?

Hier precies het zelfde met de informer. Niks veranderd aan de pager . Waarschijnlijk dus een verandering in de instelling van het netwerk.

Offline r0n.

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 408
  • Vanaf het eiland Tholen, Zeeland.
    • Dwarsliggen, kritiek op de maatschappij, bedrijven, instellingen en overheid
Re: Capcodes op P2000 aflopend?
« Reactie #3 Gepost op: 29 juni 2015, 09:13:15 »
Zou het te maken kunnen hebben, met de volgorde waarin de codes worden uitgezonden?

Offline Hunter

  • Beheerder
  • *****
  • Berichten: 6228
  • PE1RFR
Re: Capcodes op P2000 aflopend?
« Reactie #4 Gepost op: 29 juni 2015, 09:54:04 »
Zou het te maken kunnen hebben, met de volgorde waarin de codes worden uitgezonden?

Dat is ook exact de vraag ;)

Offline Bernt

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1074
    • http://www.112vandaag.nl
Re: Capcodes op P2000 aflopend?
« Reactie #5 Gepost op: 2 juli 2015, 13:11:15 »
1180016 10:13:01 02-07-15 FLEX-A  GROUP  1600  TESTOPROEP LAAG-HOOG > OPROEP 001
1180017 10:13:01 02-07-15 FLEX-A  GROUP  1600  TESTOPROEP LAAG-HOOG > OPROEP 001
1180018 10:13:01 02-07-15 FLEX-A  GROUP  1600  TESTOPROEP LAAG-HOOG > OPROEP 001
1180019 10:13:01 02-07-15 FLEX-A  GROUP  1600  TESTOPROEP LAAG-HOOG > OPROEP 001
2029568 10:13:01 02-07-15 FLEX-A  ALPHA  1600  TESTOPROEP LAAG-HOOG > OPROEP 001

1180016 10:13:26 02-07-15 FLEX-A  GROUP  1600  TESTOPROEP HOOG-LAAG > OPROEP 002
1180017 10:13:26 02-07-15 FLEX-A  GROUP  1600  TESTOPROEP HOOG-LAAG > OPROEP 002
1180018 10:13:26 02-07-15 FLEX-A  GROUP  1600  TESTOPROEP HOOG-LAAG > OPROEP 002
1180019 10:13:26 02-07-15 FLEX-A  GROUP  1600  TESTOPROEP HOOG-LAAG > OPROEP 002
2029568 10:13:26 02-07-15 FLEX-A  ALPHA  1600  TESTOPROEP HOOG-LAAG > OPROEP 002
http://112vandaag.nl Onder andere het laatste nieuws van brandweer Heusden

Offline Oxcart

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1879
Re: Capcodes op P2000 aflopend?
« Reactie #6 Gepost op: 7 augustus 2015, 15:29:03 »
En het ziet er naar uit dat alles weer is zoals het was. Iemand die deze ervaring ook heeft?

Offline Hunter

  • Beheerder
  • *****
  • Berichten: 6228
  • PE1RFR
Re: Capcodes op P2000 aflopend?
« Reactie #7 Gepost op: 8 augustus 2015, 10:10:43 »
En het ziet er naar uit dat alles weer is zoals het was. Iemand die deze ervaring ook heeft?

Er was tijdelijk van switch gewisseld, de oude draait nu weer. Geen idee wat de reden van die wissel was...

Offline Oxcart

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1879
Re: Capcodes op P2000 aflopend?
« Reactie #8 Gepost op: 8 augustus 2015, 12:49:23 »
Er was tijdelijk van switch gewisseld, de oude draait nu weer. Geen idee wat de reden van die wissel was...

Dat is ook wat ik heb gehoord Peter. Blij dat jij het kan kan bevestigen.