Auteur Topic: Bravo 802  (gelezen 5237 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

112 Westerschouwen

  • Gast
Bravo 802
« Gepost op: 17 januari 2009, 15:55:59 »
Pas geleden nieuwe bravo 802 pager gekocht. Standaard code die erin stond van regio Zeeland. Met programmeerunit eigen gekozen capcodes erin gezet en de frequentie gecontroleerd met de frequentie die achterop de pager staat  vermeld. Pager weer aangezet heeft wel bereik maar ontvangt geen meldingen. Dit heb ik een aantal keer overnieuw gedaan en vanalles gecontroleerd maar hij geeft nog steeds geen kik terwijl de meldingen wel verschijnen op p2000 pagina's. Wie heeft raad?

Offline Kinky

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 125
Re: Bravo 802
« Reactie #1 Gepost op: 17 januari 2009, 16:07:05 »
Citaat van: "112 Westerschouwen"
Pas geleden nieuwe bravo 802 pager gekocht. Standaard code die erin stond van regio Zeeland. Met programmeerunit eigen gekozen capcodes erin gezet en de frequentie gecontroleerd met de frequentie die achterop de pager staat  vermeld. Pager weer aangezet heeft wel bereik maar ontvangt geen meldingen. Dit heb ik een aantal keer overnieuw gedaan en vanalles gecontroleerd maar hij geeft nog steeds geen kik terwijl de meldingen wel verschijnen op p2000 pagina's. Wie heeft raad?

wat is de freq. deze moet voor P2000 169.6500 zijn.
Ik weet het niet zeker maar ik dacht dat je bij de Bravo de punt weg moet laten bij het ingeven.

112 Westerschouwen

  • Gast
Re: Bravo 802
« Reactie #2 Gepost op: 17 januari 2009, 16:08:50 »
Ja ik heb die frequentie ingevoerd zonder de punt en er gebeurd nog steeds niks. Heb daarnet het vakje 'Out of range indicator' aangevinkt en nu blijft het ontvangst tekentje dus de hele tijd branden en dat betekend dat hij geen ontvangst heeft.

Offline Kinky

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 125
Re: Bravo 802
« Reactie #3 Gepost op: 17 januari 2009, 16:12:54 »
Citaat van: "112 Westerschouwen"
Ja ik heb die frequentie ingevoerd zonder de punt en er gebeurd nog steeds niks. Heb daarnet het vakje 'Out of range indicator' aangevinkt en nu blijft het ontvangst tekentje dus de hele tijd branden en dat betekend dat hij geen ontvangst heeft.

ik heb niet zoveel ervaring met de Bravo, maar bij de Jupiter is het beter dat na het programeren de batterij er een keer in en uit gaat.
Misschien is dat een optie, baat het niet dan schaad het niet.

112 Westerschouwen

  • Gast
Re: Bravo 802
« Reactie #4 Gepost op: 17 januari 2009, 16:21:46 »
Het maakt niks uit het tekentje blijft.

Offline SemafoonWinkel

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 223
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Bravo 802
« Reactie #5 Gepost op: 17 januari 2009, 17:05:14 »
Citaat
Pas geleden nieuwe bravo 802 pager gekocht.

Nieuwe 802? Dit is een model uit 2006. Zeer oude voorraad voor weinig geld?
Naar je leverancier gaan is het beste.

Anders:
Standaard GDP file laden, en dan opnieuw proggen.
Welke versie software gebruik je, dan stuur ik je wel een goede file.
Ontvanger type op NPC zetten.
Je kunt code 0005000 proggen, die komt elke 6 min. mee.

112 Westerschouwen

  • Gast
Re: Bravo 802
« Reactie #6 Gepost op: 18 januari 2009, 17:27:59 »
Ik gebruik nu de Br802A Flex Programmer 3.64.

112 Westerschouwen

  • Gast
Re: Bravo 802
« Reactie #7 Gepost op: 18 januari 2009, 18:04:44 »
Weet iemand trouwens hoe je hem helemaal kan resetten naar zijn begin fase??
Misschien is er wel iets fout gegaan tijdens het programmeren.

Offline SemafoonWinkel

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 223
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Bravo 802
« Reactie #8 Gepost op: 18 januari 2009, 19:00:07 »
Citaat
Ik gebruik nu de Br802A Flex Programmer 3.64.

Dit is software voor de CTK versie. Is de meest recente versie. 1) Kijk eens of er CTK achterop staat.
2) Kun je CAP's aan en uitzetten? 3) Indien ja, ook de eerste 3?

112 Westerschouwen

  • Gast
Re: Bravo 802
« Reactie #9 Gepost op: 18 januari 2009, 19:21:12 »
Er staat geen CTK op de achterzijde. Wel kunnen de cap's aan en uit gezet worden.

Offline SemafoonWinkel

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 223
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Bravo 802
« Reactie #10 Gepost op: 18 januari 2009, 19:48:49 »
Citaat van: "112 Westerschouwen"
Er staat geen CTK op de achterzijde. Wel kunnen de cap's aan en uit gezet worden.

Kan van alles zijn, maar je gebruikt in ieder geval de verkeerde software. Misschien staat je ontvanger type niet op NPC? Even contact opnemen met de verkoper. Is het beste.

112 Westerschouwen

  • Gast
Re: Bravo 802
« Reactie #11 Gepost op: 18 januari 2009, 21:14:01 »
Waar kan ik de ontvanger veranderen dan? en welke software heb ik wel nodig?

Offline SemafoonWinkel

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 223
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Bravo 802
« Reactie #12 Gepost op: 18 januari 2009, 22:00:06 »
Dan moet je dingen gaan doen waarvoor wat meer kennis nodig is.
Maar jij zegt:

Citaat
Pas geleden nieuwe bravo 802 pager gekocht.

Zoals eerder al gezegd, ga naar je leverancier. Dan komt het allemaal dik in orde.

112 Westerschouwen

  • Gast
Re: Bravo 802
« Reactie #13 Gepost op: 19 januari 2009, 10:24:55 »
Ik heb hem overgekocht van een vriend van me en die heeft hem krap een jaar geleden aangeschaft

Offline SemafoonWinkel

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 223
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Bravo 802
« Reactie #14 Gepost op: 19 januari 2009, 16:41:05 »
Citaat
Ik heb hem overgekocht van een vriend van me en die heeft hem krap een jaar geleden aangeschaft

Stuur even een pb aan: info aapje semafoonwinkel punt nl.
Dan stuur ik een GDP file die werkt.