Auteur Topic: Pro One+ programmeren  (gelezen 3883 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline John R

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 440
    • http://www.home.zonnet.nl/john-r
Pro One+ programmeren
« Gepost op: 28 augustus 2007, 20:03:16 »
Is er toevallig hier iemand op het forum in de buurt van Hoogvliet, die een Pro One+ voor me kan programmeren. Ik blijf problemen met de software houden en krijg het niet voor elkaar de printerpoort instelling te wijzigen in m'n Bios.

Ik heb nu de standaard 16 regio codes er in staan maar wil uiteraard wat meer op de regio Rijnmond gerichte capcodes er in hebben.

groeten........  John R

Offline Oxcart

  • Top Lid
  • ****
  • Berichten: 1978
Re: Pro One+ programmeren
« Reactie #1 Gepost op: 28 augustus 2007, 20:11:55 »
Citaat van: "John R"
Is er toevallig hier iemand op het forum in de buurt van Hoogvliet, die een Pro One+ voor me kan programmeren. Ik blijf problemen met de software houden en krijg het niet voor elkaar de printerpoort instelling te wijzigen in m'n Bios.

Ik heb nu de standaard 16 regio codes er in staan maar wil uiteraard wat meer op de regio Rijnmond gerichte capcodes er in hebben.

groeten........  John R

Ik wil het graag voor je doen. Alleen woon ik niet dichtbij jou John.

Offline John R

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 440
    • http://www.home.zonnet.nl/john-r
Re: Pro One+ programmeren
« Reactie #2 Gepost op: 28 augustus 2007, 22:04:05 »
Daaf, als ik geen andere "aanbiedingen" in buurt krijg of zelf nog geen oplossing weet te vinden zal ik graag van je aanbod gebruik maken.  Ik stuur je nog een PM hierover een deze dagen.

groeten........  John R

Offline Wopper

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 853
    • http://pagers.robdehoog.nl
Re: Pro One+ programmeren
« Reactie #3 Gepost op: 29 augustus 2007, 06:44:18 »
Citaat van: "John R"
Daaf, als ik geen andere "aanbiedingen" in buurt krijg of zelf nog geen oplossing weet te vinden zal ik graag van je aanbod gebruik maken.  Ik stuur je nog een PM hierover een deze dagen.

groeten........  John R

TNT in een bubbeltjes enveloppe is hij voor 5euro heen en terug.

trisama

  • Gast
Re: Pro One+ programmeren
« Reactie #4 Gepost op: 29 augustus 2007, 14:26:57 »
En anders kom je bij mij langs in Wateringen :)

Offline SemafoonWinkel

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 223
    • http://www.SemafoonWinkel.nl
Re: Pro One+ programmeren
« Reactie #5 Gepost op: 8 september 2007, 15:07:59 »
Citaat
Is er toevallig hier iemand op het forum in de buurt van Hoogvliet, die een Pro One+ voor me kan programmeren. Ik blijf problemen met de software houden en krijg het niet voor elkaar de printerpoort instelling te wijzigen in m'n Bios.

Afgewerkt. Semafoon netjes geprogged, gaat per postduif retour afzender.

Offline John R

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 440
    • http://www.home.zonnet.nl/john-r
Re: Pro One+ programmeren
« Reactie #6 Gepost op: 8 september 2007, 15:55:41 »
Hartelijk dank voor de geweldige service!!

Tevens dank aan alle forum leden voor het meedenken aan een oplossing voor het programmeer probleem.

groeten.........  John R