Auteur Topic: Bedrijven luisteren met de md-380 portofoon  (gelezen 488 keer)

0 leden (en 1 gast) bekijken dit topic.

Offline pa2552

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 57
Bedrijven luisteren met de md-380 portofoon
« Gepost op: 10 september 2017, 07:56:30 »
Goedemorgen,

Ik heb een vraagje over deze portofoon, via dsd plus ontvang ik bedrijven.
Nu heb ik met de md-380 portofoon alle cc id code alles gegevens in geprogrammeerd, wat ook te zien is via dsd, maar er gaat alleen een groen lampje branden van deze portofoon zonder dat er geluid uit komt.

Ik lees dat bij sommige mensen met de gehackte firmware het wel werkt, kan iemand mij vertellen wat ik verkeerd doe?

Offline Hennie

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 50
  • PD8H
    • P2000Regio5
Re: Bedrijven luisteren met de md-380 portofoon
« Reactie #1 Gepost op: 10 september 2017, 08:25:38 »
RX frequentie op juiste frequentie instellen en de TX frequentie NIET op de juiste frequentie en hij doet 't!

Offline pa2552

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 57
Re: Bedrijven luisteren met de md-380 portofoon
« Reactie #2 Gepost op: 10 september 2017, 08:42:47 »
Ik heb het ingesteld, maar het groene lampje brand zonder het geluid, weten er mensen wat dan de oorzaak er van is?

Offline scirocco60

  • Gevorderd Lid
  • ***
  • Berichten: 341
Re: Bedrijven luisteren met de md-380 portofoon
« Reactie #3 Gepost op: 10 september 2017, 08:47:37 »
Ik heb het ingesteld, maar het groene lampje brand zonder het geluid, weten er mensen wat dan de oorzaak er van is?

Er hoeft geen gesprek te zijn als het groene lampje brand.
Hij brand ook als er alleen een data puls aanwezig is.
aor 8000 optoscan535 realistic 2035 mts2100 gp300 gp 600 discone  X30 uniden 3500

Offline Hennie

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 50
  • PD8H
    • P2000Regio5
Re: Bedrijven luisteren met de md-380 portofoon
« Reactie #4 Gepost op: 10 september 2017, 08:53:26 »
Heb je wel een digital contact (group) met TG nummer aangemaakt en dat contact in een nieuwe RX group gezet. Daarna dat contact en die groep in je aangemaakte kanaal selecteren. Dit doe je allemaal via de PC uiteraard.

Offline pa2552

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 57
Re: Bedrijven luisteren met de md-380 portofoon
« Reactie #5 Gepost op: 10 september 2017, 09:44:07 »
Kunt u mij de codeplug sturen waarin deze gegevens staan? waarmee ik verder kan komen als voorbeeld voor mij.

Met vriendelijke groet,

pa2552

Offline Hennie

  • Beginnend Lid
  • **
  • Berichten: 50
  • PD8H
    • P2000Regio5
Re: Bedrijven luisteren met de md-380 portofoon
« Reactie #6 Gepost op: 10 september 2017, 09:51:12 »
Zie PM