P2000 / C2000 > Overige

Multimon-ng script hulp nodig (PHP maar Python)

(1/6) > >>

Remon:
Ik heb mij aangemeld op een website waarbij men een e-mail krijgt als een van deze capcodes waarop men is geabonneerd wordt gealarmeerd. Voor het ontvangende e-mailadres heb ik een forward ingesteld die de mail piped naar een PHP script die ik op een webserver heb staan. Het script ontleedt de email en voert ook woordfiltering en filtering van prioriteiten uit. Uiteindelijk worden de meldingen door middel van een webhook op Discord geplaatst.

Voor de aanvoer van de berichten ben ik geheel afhankelijk van de e-mail service en het liefst wil ik een geheel autonoom systeem. Ik ben in het bezit van een headless Raspberry Pi welke ik nu gebruik als rtl_tcp server en ik zou er een extra rtl-sdr dongle bij kunnen prikken om Multimon-ng te draaien (dit heb ik al getest en het werkt). Ik zou ook Pagermon met ingebouwde Discord ondersteuning kunnen gebruiken, maar 99% van de functies gebruik ik niet en ik wil een zo minimaal mogelijke setup.

Kan iemand mij op weg helpen om mijn PHP script eventueel te vertalen naar een geschikt script welke te gebruiken is voor communicatie tussen Multimon-ng en Discord? Ik hoef geen gebruik te maken van databases, capcodes lijsten, webservers, grafische uitvoer etc etc.

woestric:
Je zou wellicht een eind kunnen komen met het combineren van het p2000.py script van https://github.com/dmitryelj/RPi-P2000Receiver][url]https://github.com/dmitryelj/RPi-P2000Receiver[/url] en het discord.js script van pagermon? DIe js kan je zo vanuit php aanroepen volgens mij.

Simonn:
Voor de Discord API zijn behoorlijk wat libraries beschikbaar. Zelf heb ik het enkel in Java gebruikt, maar voor PHP zou je kunnen kijken naar https://github.com/restcord/restcord.

tomo-dj:
Even een andere vraag, waarom wil je de meldingen op Discord en niet bijvoorbeeld op Telegram?

Ik heb voorheen met 112PERS een koppeling gemaakt naar Discord, op dit moment wordt dat niet meer ondersteund.

Simonn:
Ach, als je toch al Discord gebruikt voor andere dingen scheelt het weer een applicatie  :)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie